«Σε κάθε γωνιά της Γλυφάδας κάτι γίνεται, όπου και να στρίψεις το κεφάλι υπάρχουν πράγματα να δεις και να κάνεις»
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
A.V. Guest
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
«Από μικρός ήμουν παθιασμένος με το windsurf και τελικά βρέθηκα να παντρεύομαι γυναίκα από τον παράδεισο του windsurf»
«Αγαπημένες μου παραλίες είναι ο Ερημίτης, η Κουλούρα και το Καλάμι, στη βόρεια Κέρκυρα, αλλά και το Νησάκι, όπου πάω συχνά για καταδύσεις»
«Πηγαίνω στο νησί εδώ και 20 χρόνια κι ακόµη βρίσκω µέρη που µε εκπλήσσουν...»
«Και όταν έπεφτε η νύχτα, το φως των αστεριών, Θεέ μου, τι ουρανός!»
«Γοητεύομαι πάντα από τα τρία λιμάνια: τον Γάιο, που είναι και η πρωτεύουσα, τη Λάκκα και το Λογγό»
«Το νησί και οι άνθρωποί του συμβιώνουν παράλληλα στο χτες το σήμερα και το αύριο, με μια φυσικότητα που τη βλέπεις παντού»
«Την πρώτη φορά για Κύθηρα, αν έχει καλό καιρό, θα πας συμβατικά. Άσε τα αεροπλάνα για τους παλιούς και τους βιαστικούς»
«Είναι ένα νησί γεµάτο παράδοση, όπως αποδεικνύεται από τις εξαιρετικές πλατείες, τη νεοκλασική αρχιτεκτονική της Ερµούπολης και το όµορφο θέατρο Απόλλων»
«Θαύµασα την ποικιλοµορφία του τοπίου µε τις µικρές παραλίες και τις δυνατότητες για πεζοπορίες που µου αρέσουν»