Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust

 Η Θεοδοσία Τσάτσου για τρεις ακόμα συναυλίες στο Faust

ΗΘεοδοσία Τσάτσου, μετά τις «ηλεκτρισμένες» συναυλιακές εμφανίσεις της περσινής σεζόν, επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Faust για να ερμηνεύσει με τον δικό της τρόπο αγαπημένες μουσικές συνθέσεις και να μας ταξιδέψει στον κόσμο της.

H αγαπημένη ερμηνεύτρια κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, παρουσιάζοντας αγαπημένα μουσικά κομμάτια, τα οποία είναι χαραγμένα στη μνήμη και στην ψυχή του κοινού, καθώς και πρωτότυπο υλικό που έχει στα σκαριά.

Με καταγωγή από την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε» και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως: «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία. Από το 1999, παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος», «Κόκκινο» και «Αγαπήσου», ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες (Πυξ-Λαξ: «Μόνο για κείνη μη μου λες»). Επίσης, κομμάτια της, όπως το μαγευτικό «Στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα», αγαπήθηκαν από το κοινό. Ιδιαίτερες, επίσης, είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών. Η μουσική της κινείται στους ήχους της soul, των blues, του funk και της pop. Ωστόσο, πάντα, υφίσταται και το ροκ στοιχείο, το οποίο πηγάζει από την ανατρεπτική της προσωπικότητα.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

 Η Θεοδοσία Τσάτσου για τρεις ακόμα συναυλίες στο Faust
Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

12€ (Το εισιτήριο εισόδου δεν περιλαμβάνει ποτό)