Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μαρινέλλα & Κώστας Χατζής στο Ευριπίδειο Θέατρο

Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής επιτέλους και πάλι μαζί... Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Tη μουσική αυτή παράσταση σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. Την Κυριακή 18 Αυγούστου θα βρεθούν στο Ευριπίδειο Θέατρο, στη Σαλαμίνα. Το θέατρο βρίσκεται στο λόφο "Πατρίς" και η πρόσβαση γίνεται είτε μέσω αυτοκινήτου στην βόρια είσοδο (όπου υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης) , είτε με τα πόδια από την νότια είσοδο (Οδός Μ. Αλεξάνδρου)

47043-97583.jpg

Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής επιτέλους και πάλι μαζί... Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Tη μουσική αυτή παράσταση σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου θα βρεθούν στο Ευριπίδειο Θέατρο, στη Σαλαμίνα.

Το θέατρο βρίσκεται στο λόφο "Πατρίς" και η πρόσβαση γίνεται είτε μέσω αυτοκινήτου στην βόρια είσοδο (όπου υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης) , είτε με τα πόδια από την νότια είσοδο (Οδός Μ. Αλεξάνδρου)

Ώρα έναρξης συναυλιών: 21:30

Προπώληση: Δημαρχείο Σαλαμίνας