Αρχηγός στην κουζίνα ο πολυβραβευμένος Μιχάλης Ντουνέτας. Βασικός πρωταγωνιστής το κρέας από έλληνες παραγωγούς, τα δυσεύρετα τυριά και τα αλλαντικά –μπρεζάολα, προσούτο γίδας, λούντζα– και άλλα νόστιμα που φτιάχνει ο ίδιος ο σεφ. Παίζουν αντικριστιέρες για φοβερά ψησίματα, σούβλες, κοκορέτσια, αλλιώτικα σουβλάκια αλλά και μια αυλή με σκιερό πλάτανο που δίνει στο χώρο ατμόσφαιρα ελληνικής εξοχής. Σάββατο και μεσημέρι / Κυριακή μόνο μεσημέρι.
2108074416
Σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος έχει καθιερωθεί
Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ
Το Street Steaks & More ανήκει στην αγαπηµένη οικογένεια του Street (βλέπε Street Σουβλάκι & Street
Τρίτη-Παρασκευή 13:00-12:00, Σάββατο 12:30-12:00, Κυριακή 12:30-20:00, Δευτέρα κλειστά (πλην αργιών)
Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα
Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον