Θεματα

Το τραγούδι της Τρίτης 17.10.2023 από τον Athens Voice 102.5

Passenger - Let Her Go

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Passenger - Let Her Go: Το τραγούδι της ημέρας, Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, από τον Athens Voice 102.5

Passenger - Let Her Go: Το τραγούδι της ημέρας, Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, από τον Athens Voice 102.5

O Passenger έρχεται επιτέλους για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα. Ο ερμηνευτής και δημιουργός του «Let Her Go», ενός από τα μεγαλύτερα hit singles του 21ου αιώνα, θα βρεθεί στην Αθήνα για την πρώτη του συναυλία στη χώρα μας, στις 22 Οκτωβρίου 2023 στο Gagarin.

Το «Let Her Go» δεν είναι απλά ένα απίστευτα επιτυχημένο τραγούδι με δισεκατομμύρια streams σε YouTube και Spotify. Έγινε πολυπλατινένιο σε πολλές χώρες, ενώ ακούστηκε και ακούγεται πάρα πολύ και στην Ελλάδα. Κυριολεκτικά, κάθε ακροατής μουσικής της πρόσφατης δεκαετίας έχει ακούσει τουλάχιστον μια φορά αυτό το εξαιρετικό τραγούδι και γνωρίζει τη χαρακτηριστική φωνή του Passenger.

Ο Βρετανός τραγουδοποιός, ένας από τους πιο επιφανείς folk-rock καλλιτέχνες της εποχής μας, κατόρθωσε έτσι να ζήσει το απόλυτο όνειρο κάθε μουσικού: προσπαθώντας να τα καταφέρει, μετακόμισε στην Αυστραλία, όπου έγινε καλλιτέχνης του δρόμου, χτίζοντας σιγά σιγά την επαφή του με το κοινό. Ώσπου, το 2012 ηχογράφησε και κυκλοφόρησε τον δίσκο «All The Little Lights» που περιείχε το «Let Her Go», το τραγούδι που του άλλαξε τη ζωή και τον έφερε στο παγκόσμιο προσκήνιο.

«Αντιμέτωπος» με την απότομη φήμη, ο Passenger δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της επιτυχίας του. Αντίθετα, κυκλοφόρησε το 2016 έναν έξοχο δίσκο («Young as the Morning Old as the Sea») που έγινε μεγάλη επιτυχία, έφτασε στο νο1 στα charts της Μεγάλης Βρετανίας και στο Top 10 σε πολλές χώρες του κόσμου.

Συνολικά, ο Passenger έχει κυκλοφορήσει 14 άλμπουμ με 8 από αυτά να μπαίνουν στο Τop 40 των βρετανικών charts.

Passenger | Let Her Go (Official Video)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ