Θεματα

Οι ξεχωριστές μουσικές παραγωγές του Christo Z πρωταγωνιστούν στο «Be My Guest» session

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5 κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ξεχωριστές μουσικές παραγωγές του Christo Z πρωταγωνιστούν στο «Be My Guest» session

Χρήστος Ζωγόπουλος: Ο DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 23:00 ο Christo Z (Χρήστος Ζωγόπουλος).   

Tο μουσικό background του Christo Z

Ο Χρήστος Ζωγόπουλος μεγαλωμένος στην Αθήνα, στην περιοχή του Μεταξουργείο, ήταν από μικρός κολλημένος με τη μουσική. Όταν ήταν 9 ετών, ο αδελφός τού καλύτερου του φίλου άνοιξε ένα δισκάδικο στην οδό Κεραμεικού 47, ακριβώς κάτω από το σπίτι του και τότε ήταν που πήρε τα πρώτα του ερεθίσματα μέσα από τη ροκ, τη μπλουζ, τη φανκ και τη σόουλ μουσική. Τελικά στα δεκαοκτώ του άρχισε και επίσημα να μιξάρει, κάνοντας το ντεμπούτο του στο Μότζο μπαρ της Ακαδημίας Πλάτωνος.  

Οι ξεχωριστές μουσικές παραγωγές του Christo Z πρωταγωνιστούν στο «Be My Guest» session

Τα τελευταία χρονιά πειραματίζεται με διάφορα είδη μουσικής, μπλέκοντας με περίτεχνο τρόπο αφρικανικούς ρυθμούς, ηλεκτρονικούς ήχους, soulful φωνητικά, και πολλά άλλα. Πρωτότυπα στοιχεία, αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ, διάλογοι και soundtracks είναι συχνά συστατικά των παραγωγών του. Επιπλέον, ο Christo Z έχει μεγάλη αδυναμία στη Jazz και έτσι μεταξύ των άλλων έχει δημιουργήσει edit- bootleg και remixes, τα οποία ξεχωρίζουν για τη μουσικότητα και την αρμονία τους. 

Οι παραγωγές και τα remix του έχουν πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες bars & clubs ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τα Plus Soda, Mamacas, Cavo Paradiso, Astra, Mad, Zoo, Bo, Balux , Aerodromio , Home , Guru , One Happy Cloud. Παράλληλα, ο ίδιος έχει βρεθεί σε κοινό stage με τους κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς Joe Claussell, Osunlade, Ltj Bukem & Mc Conrad, Louie Vega, Carl Craig, Derick May, Terry Lee Brown, Timewriter, Dj Yellow, Danny Tenaglia, Carl Cox, Sasha, Deep Dish, John Digweed.  

Οι ξεχωριστές μουσικές παραγωγές του Christo Z πρωταγωνιστούν στο «Be My Guest» session

Μετά από 30 και χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ο Christo Z, ο οποίος θεωρείται ότι έχει διαμορφώσει όσο λίγοι τη χορευτική μουσική στην Ελλάδα, θα μας χαρίσει ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τις παραγωγές του το Σάββατο ζωντανά στην εκπομπή του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 23:00. 

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ