Θεματα

O ταλαντούχος DJ Liva K έρχεται με τον αυθεντικό του ήχο στο «Be My Guest»

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

labrini-trougkou.jpg
Λαμπρινή Τρούγκου
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Liva K

Liva K: Ο DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 23:00 ο Liva K.   

Liva K

Liva K: Ένας από τους πιο ταλαντούχους DJ και παραγωγούς της γενιάς του

Αν και μόλις 29 χρόνων, ο DJ και παραγωγός LIVA K δεν έχει χάσει χρόνο και έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην παγκόσμια dance underground μουσική σκηνή. Οι παραγωγές του εξαιρετικά ταλαντούχου Έλληνα καλλιτέχνη έχουν αναγνωριστεί από σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, ενώ τα DJ sets του έχουν ακουστεί σε μερικά από τα κορυφαία κλαμπ παγκοσμίως.

Liva K

Ο Κωνσταντίνος Λιβαθινός -ευρέως γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Liva K- ξεκίνησε το ταξίδι του στην παραγωγή στην ηλικία των 18 ετών και η μουσική του συνδυάζει την afro-house με ένα αυθεντικό club-rooted shimmer και groove-heavy ήχους. Η προσθήκη πιανιστικών μελωδιών στις παραγωγές του δίνουν μια εντυπωσιακή πινελιά στα κομμάτια του.

Black Coffee, Rampa, Adam Port, & Me, Carl Cox, Blondish, Louie Vega, Vintage Culture  είναι μόνο μερικοί από όσους έχουν αναπαράξει τη μουσική του LIVA K. Ακόμη, η παρουσία του ανάμεσα στους βασικούς DJ του κλαμπ της Μυκόνου Void του έδωσε την ευκαιρία να διαδώσει ακόμη περισσότερο τον ήχο του και να χτίσει το μεγάλο και φανατικό κοινό που έχει σήμερα.

Liva K

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ