Θεματα

Το μουσικό φαινόμενο της ηλεκτρονικής μουσικής Omerar Nanda στο νέο «Be My Guest» session

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
omerar-nanda

Omerar Nanda: Ο DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 23:00 ο Omerar Nanda. 

Τo μουσικό έργο του Omerar Nanda 

Παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, Dj, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, κιμπορντίστας, o Omerar είναι ένα σύγχρονο μουσικό φαινομένο από την Τουρκία. Τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα ήρθαν μόλις στην ηλικία των τεσσάρων του χρόνων. Ο ίδιος μεγάλωσε σε σπίτι μουσικόφιλων, ενώ κύριες πηγές έμπνευσής του ήταν οι Faithless, o Dr Alban, o Erkin Koray και ο Yahel.  

To πρώτο του μουσικό βήμα συνέβει στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Ως ιδρυτικό μέλος της μπάντας “Μotif”, επικεντρώθηκε στην τεκ τρανς και σε συνεργασία με επαγγελματίες μουσικούς, πειραματίστηκε συνδυάζοντάς την με έθλικ φλοκ ρυθμούς. Μετά τη διάλυση της μπάντας, το 2016 συνέχισε τη σόλο πορεία του στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας. Οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες δεν άργησαν, καθώς κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ και δεκάδες ακόμα single και remix. Βρέθηκε σε κοινό stage με μερικούς από τους κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς της σύγχρονης εποχής, όπως Black Coffee, Monolink, Bob Moses και Satori. Η αναγνώριση του έργου του είναι πλέον αδιαμφισβήτητη, καθώς οι μουσικές του ταξίδεψαν από τα Βαλκάνια έως την Κεντρική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. 

omerar-nanda

Στόχος του ίδιου και κατ’ επέκταση της μουσικής του είναι να «ταράξει» το πνεύμα και να ελευθερώσει το μυαλό σε μια νέα διάσταση. Τα κομμάτια του περιλαμβάνουν φωνητικά του ίδιου, αλλά και ήχους από έθνικ μουσικά όργανα. Το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό και οι μελωδίες που δημιουργεί αγγίζουν το συναίσθημα τόσο του ίδιου, όσο και του κοινού. Oι αισθησιακοί και αιθέρια ρυθμοί του προσφέρουν στους ακροατές του ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.  

Αυτή τη μοναδική ακουστική εμπειρία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το Σάββατο, λίγες ώρες πριν εμφανιστεί σε ένα από τα πιο φημισμένα μαγαζιά της Σαντορίνης, το Wet Stories. 

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»


O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ