Θεματα

Καλοκαιρινοί ρυθμοί Afro House μουσικής από τον Χρήστο Φουρκή στο «Be My Guest»

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλοκαιρινοί ρυθμοί της Afro House μουσικής από τον Χρήστο Φουρκή στο «Be My Guest»
Καλοκαιρινοί ρυθμοί της Afro House μουσικής από τον Χρήστο Φουρκή στο «Be My Guest»

Χρήστος Φουρκής: Ο Έλληνας DJ και παραγωγός καλεσμένος στην εκπομπή του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 23:00 ο Χρήστος Φουρκής. 

Μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο του Χρήστου Φουρκή 

Με αφετηρία το Αίγιο, στα 16 του χρόνια ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι. Οι πρώτες επιτυχίες δεν άργησαν και τα πρώτα του βήματα στην μουσική παραγωγή γνώρισαν μεγάλη απήχηση. «Buddha Bar», «Ministry of Sound» και «Unicef», είναι μόνο μερικές από τις συλλογές στις οποίες έχουν συμπεριληφθεί κυκλοφορίες του ίδιου. Το 2015 δημιούργησε τη δική του δισκογραφική εταιρία Retrolounge Records. Μέχρι και το 2016, πέρασε από διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής, όπως Progressive, House, Deep και Lounge. Οι ήχοι της Afro House ήταν ο τελικός προορισμός του ίδιου. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε 14ος παγκοσμίως Afro House μουσικός παραγωγός σύμφωνα με την Traxsource. Το 2019, το όνομά του βρέθηκε στο νούμερο 1 καλύτερο Afro House track σύμφωνα με το Beatport και απο τότε έως και σήμερα βρίσκεται στους τοπ 100 καλλιτέχνες. Με πάνω από 500 κυκλοφορίες, το όραμά του πάνω στην μουσική δημιουργία συνεχίζεται με όλους εμάς να αναμένουμε τις επόμενες δημιουργίες. 

Τον ακούμε καθε Κυριακή στο Boo, στο κέντρο της Αθήνας, για το πιο ευχάριστο «σβήσιμο» της εβδομάδας.

Καλοκαιρινοί ρυθμοί της Afro House μουσικής από τον Χρήστο Φουρκή στο «Be My Guest»

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ