Θεματα

Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen

Το «Letter To You» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπρους Σπρίνγκστιν
© Danny Clinch

«Letter To You»: Το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen με την Ε Street Band κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5

Ένας εορτασμός για την αιώνια φιλία, στη live μουσική και στην E Street Band. Το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen «Letter To You», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5, αιχμαλωτίζει την ασύγκριτη δύναμη του να συμμετέχεις σε ένα rock συγκρότημα, σημαίνοντας την πρώτη φορά που η E Street Band ηχογραφεί μαζί με τον καλλιτέχνη, για μία συλλογή γύρω από τον δεσμό που έχει σχηματιστεί μεταξύ τους, μέσω της ζωής τους στην μουσική.

Bruce Springsteen - Letter To You (Official Video)

Το «Letter To You» είναι γεμάτο με την ενέργεια ενός live show του Bruce Springsteen και της E Street Band καθώς επιστρέφουν μαζί για πρώτη φορά μετά το The River Tour που πραγματοποιήθηκε το 2016. Τα 12 τραγούδια του δίσκου συμπεριλαμβάνουν υλικό που γράφτηκε πρόσφατα από τον Springsteen και την E Street Band, καθώς και θρυλικές version ακυκλοφόρητων συνθέσεων από τα 1970s. Το καθένα είναι ένα αφιέρωμα στην E Street Band, στην rock μουσική και το ρόλο που αυτή έχει παίξει στην ζωή του καλλιτέχνη.

Το «Letter To You» συνοδεύεται από ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Springsteen’s Letter To You», που είναι διαθέσιμο τώρα αποκλειστικά στο Apple TV+. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Thom Zimny, περιλαμβάνει ολόκληρα performances από την E Street Band, πλάνα από το studio καθώς και υλικό από το αρχείο τους που δεν έχει ξαναδεί ποτέ το κοινό. Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο Springsteen προσφέρει μία βαθύτερη ματιά μέσα στο «Letter To You», μοιράζοντας τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του πίσω από τον δίσκο αλλά και πώς ενσωματώθηκε η καινούρια μουσική με τις προηγούμενες δουλειές του.

Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen «Letter To You» παρακάτω και συντονιστείτε στον Athens Voice 102.5 για περισσότερες εκπλήξεις και συλλεκτικά give aways. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ