Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (25.05.2020)

Gizmo Varillas – Born Again

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O τραγουδοποιός Gizmo Varillas

Gizmo Varillas – Born Again: Το τραγούδι της ημέρας, Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ο Gizmo Varillas παρουσιάζει το νέο του σινγκλ «Born Again». Ένα υπέροχο τραγούδι που συνδυάζει funk και reggae κιθαριστικούς ρυθμούς και φέρει το μήνυμα της ανανέωσης και της ελπίδας πως έρχονται καλύτερες μέρες.

«Το Born Again έχει να κάνει με την προσωπική μεταμόρφωση και το πως αλλάζουμε εσωτερικά, δίνοντας στον εαυτό μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ακόμα κι αν φτάσουμε στο χαμηλότερο σημείο μας, μπορούμε πάντα να ανεβαίνουμε ξανά. Και βασικά μιλάει για το πως δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς αλλά να βρίσκεις τη δύναμη για να συνεχίζεις πάντα» λέει ο ίδιος ο Gizmo για το τραγούδι.

Το «Born Again» που ακούστηκε και στη νέα σειρά του BBC «Alabama» έρχεται μετά το πολύ επιτυχημένα σινγκλ «Saving Grace» (στο οποίο συμμετείχε και ο θρυλικός drummer Τony Allen) και «Love Over Everything» που παίζονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς από το Los Angeles ως την Αθήνα, ενώ έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια streams. Δείτε το βιντεοκλίπ και χορέψτε μαζί του.

Gizmo Varillas – Born Again (Official Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ