Θεματα

Ο Μάρκος Κούμαρης των Locomondo φέρνει το καλοκαίρι στον Athens Voice 102.5

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Νένε, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρκος Κούμαρης Locomondo
© CHOO 6400

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 11.00, ο Μάρκος Κούμαρης των Locomondo έρχεται στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή του Γιάννη Νένε.

Ο Μάρκος Κούμαρης με τους Locomondo, εδώ και 16 χρόνια φέρνουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα σε 12μηνη διάρκεια, παίζοντας ένα μουσικό ιδίωμα που φέρνει αίσθημα ευφορίας και χαράς σε μίξ από ρέγκε, σκα, ήχους Καραϊβικής και παραδοσιακούς ελληνικούς, με πανέξυπνους στίχους. Είναι το πρώτο (και μοναδικό, μέχρι στιγμής) ελληνικό γκρουπ που ηχογράφησε στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση των «ιερέων» του είδους, των Skatalites.

Locomondo - Σε είδα | Locomondo - Se Eida - Official Audio Release

Στις συνεργασίες τους συγκαταλέγεται και ο τέλειος συνδυασμός τους και αδερφική φιλία που τους ενώνει πια, με τον Tonino Carotone ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή μεταξύ άλλων, με ονόματα όπως Manu Chao, Patti Smith, the Wailers, Alpha Blondy, Chumbawamba, Culture, Mad Professor, Amparanoia, Ojos de Brujo, Shantel, Aswad, Thievery Corporation και Ska Cubano.

Για όλα αυτά καθώς και για τα δύο καινούργια άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι (πώς αλλιώς;), ένα στην Ελλάδα με τίτλο «Star» και ένα στη Γερμανία με τίτλο «Radio» θα μιλήσει ο Μάρκος Κούμαρης στον Γιάννη Νένε, στην πρωινή εκπομπή του στον Athens Voice 102.5, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 11.00.

Μάρκος Κούμαρης Locomondo
© CHOO 6400

Καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα. Συντονιστείτε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ