Θεματα

ΑΣΤΥΤΕΚΚ guest mix στο Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε την Τρίτη μετά τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Δημήτρη Λιλή, Athens Incoming

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ASTYTEKK.jpg

Ακούστε το guest mix του ΑΣΤΥΤΕΚΚ στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή του Δημήτρη Λιλή, την Τρίτη 7 Μαΐου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Δύο μέρες πριν από το τελευταίο πάρτι της σεζόν για την αθηναϊκή ανεξάρτητη δισκογραφική Lower Parts στο Ρομάντσο (Παρασκευή 10 Μαΐου) ο άνθρωπος πίσω από την εταιρία ΑΣΤΥΤΕΚΚ συνομιλεί στο Athens Voice Radio 102.5 με τον Δημήτρη Λιλή και επιμελείται το guest mix για την εκπομπή Athens Incoming, την Τρίτη 7 Μαΐου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

dsc_1744_1.jpg

Παραγωγός, dj και promoter ο ΑΣΤΥΤΕΚΚ τρέχει την δισκογραφική Lower Parts από το 2012 έχοντας 16 κυκλοφορίες σε βινύλιο που κινούνται από την electro στην acid house και την ambient, έχει φτάσει στα δισκοπωλεία όλου του κόσμου και στις τσάντες μερικών από τους κορυφαίους djs όπως τους Laurent Garnier, Helena Hauf, Nina Kravitz κ.α. και με κυκλοφορίες από θρύλους της σκηνής όπως Dj Stingray 313 , Terrence Dixon καθώς και Έλληνες όπως οι ANOPOLIS, ΤENDTS, Ιωάννης Σαββαΐδης κ.α.

Η τελευταία κυκλοφορία είναι από τον ίδιο και φέρει τον τίτλο «ΑΣΤΥΤΕΚΚ - DRAFT #1». 

Την Παρασκευή 10 Μαΐου φιλοξενεί στο Ρομάντσο τους Ρώσους punks Locked Club και τον Hespermen (Private Persons) μαζί με τους ντόπιους Ayshel & DJ Problems για μια βραδιά με ωμά beats και ιδρώτα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ