Events

Athens Voice live Radio 102.5: Να τι έγινε στο Bosch Perfect Clima Experience party στη Μαρίνα του Φλοίσβου

Δροσερές μουσικές στο πιο δροσερό στούντιο της πόλης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ζήσαμε μία μοναδική Athens Voice Radio 102.5 και τέλεια Bosch Perfect Clima Experience συνάντηση στη Μαρίνα του Φλοίσβου

Το βανάκι μας πάρκαρε μπροστά στα κότερα. Μαζί με τις πολυεθνικές σημαίες των πλεούμενων, εκεί και η γαλαζοκόκκινη σημαία του σταθμού μας. Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα! Σε ένα πανέμορφο σημείο, κοσμοπολίτικο, καλοκαιρινό και πολύ δημοφιλές!

Με έναν ήλιο και μια θάλασσα που συνέβαλαν στο απόλυτο σκηνικό. Ναι, ο Athens Voice Radio 102.5 βρέθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου. Κι εσείς όλοι ήσασταν μαζί μας και σας ευχαριστούμε.

© Θανάσης Καρατζάς

Στον ειδικά διαμορφωμένο cool&fun χώρο Bosch Perfect Clima Experience, όλα είχαν προβλεφθεί και οργανωθεί τέλεια, ώστε από κοινού να φτιάξουμε το ωραιότερο και δροσιστικότερο πάρτι του Ιουνίου. Μαζί με το δικό σας κέφι και συμμετοχή που ήταν ολοφάνερα, εύκολα το κλίμα απογειώθηκε και έγινε Perfect Clima!

Και ήταν μόνο η πρώτη μέρα του Bosch Perfect Clima Experience Event, του πιο καλοκαιρινού, Perfect Cool Talk of the Town, που συνεχίζει έως και τις 23 Ιουνίου να μυεί τους Αθηναίους στην κουλτούρα του απόλυτου και κορυφαίου κλιματισμού από τη Bosch Οικιακές Συσκευές.


Έτσι, από τις 6 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ, η Φωνή της Αθήνας σε ζωντανή μετάδοση από την πιο cool συχνότητα της πόλης, εξέπεμψε πληροφορίες για τα νέα, πιο cool κλιματιστικά του καλοκαιριού Bosch Perfect Clima. «Ελάτε στη Μαρίνα του Φλοίσβου» καλούσαν συνεχώς για τρεις ώρες η Ελένη Κολοκοτρώνη και ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, παίζοντας και παρτάροντας με τις πιο δροσιστικές μουσικές στο πιο δροσερό Bosch Perfect Clima. Ήμασταν όλοι εκεί και περάσαμε υπέροχα!




Ήρθαν όλοι, γιούπι, great fun, αλλά μόνο ένας κέρδισε το υπερσύγχρονο κλιματιστικό  BOSCH Serie 6 12.000 BTU. Η κλήρωση έγινε ζωντανά λίγο πριν το τέλος της τρίωρης εκπομπής, όπου όλα κύλησαν ιδανικά. Ήταν άλλωστε ένας υπέροχος χώρος ειδικά διαμορφωμένος σαν κουλ μπαρ. Δροσιστικές γρανίτες με ανανά και μοσχολέμονο προσφέρονταν σε όλους όσοι ήρθαν για να δουν και να νιώσουν από κοντά τι σημαίνει Bosch Perfect Clima Experience: αξεπέραστη άνεση και κομψή αισθητική, τεχνολογία κορυφής, μαζί με σεβασμό στο περιβάλλον, μέγιστη απόδοση με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.


Ευγενέστατα Bosch Perfect Clima boys and girls ενημέρωναν τους παριστάμενους γιατί τα νέα κλιματιστικά Perfect Clima είναι η πιο υπεύθυνη λύση για το απαιτητικό ελληνικό καλοκαίρι, χάρη στην τεχνολογία Perfect Adapt, που εξασφαλίζει τέλεια και σταθερή απόδοση, ακόμα και σε συνθήκες καύσωνα. Ζήσαμε από κοντά την εμπειρία της μουσικής και της δροσιάς. It feels like summer, όπως τραγούδησε και ο Childish Gambino.