Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Athens Voice live Radio 102.5: Ακούς μουσική, κερδίζεις δροσιά + Μεγάλος Διαγωνισμός

Bosch Perfect Clima Experience, Τετάρτη 19 Ιουνίου στη Μαρίνα Φλοίσβου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μία Athens Voice Radio 102.5 και Bosch Perfect Clima Experience την Τετάρτη 19 Ιουνίου στη Μαρίνα του Φλοίσβου.

Καλοκαίρι στην πόλη, υδράργυρος στο φουλ, κάψα, αλλά εσείς είστε συντονισμένοι στη σωστή συχνότητα του Athens Voice Radio 102.5. Ακούτε ραδιόφωνο με ιδανικές μουσικές, σε ιδανικές συνθήκες. Δροσιά και καθαρή ατμόσφαιρα από το νέο σας κλιματιστικό Bosch Perfect Clima της κορυφαίας μάρκας οικιακών συσκευών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μέγιστη απόδοση με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, τεχνολογία κορυφής με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και αθόρυβη λειτουργία για να μην ακούτε τίποτα άλλο εκτός από τις αγαπημένες σας μουσικές. 

Για αυτό την Τετάρτη 19 Ιουνίου σας προσφέρουμε από κοινού μια Athens Voice Radio 102.5 και Bosch Perfect Clima Experience! Πού; Στη Μαρίνα του Φλοίσβου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά αλλά και να τεστάρετε τα εξαιρετικά κλιματιστικά Bosch Perfect Clima, παρέα με δροσερά ροφήματα και ξεχωριστά δώρα για όλους. Ο Athens Voice Radio 102.5 θα είναι εκεί από τις 6 το απόγευμα, για ένα 3ωρο live radio με τους Ελένη Κολοκοτρώνη και Στέφανο Τσιτσόπουλο! 

Επιπλέον, σας κάνουμε δώρο ένα υπερσύγχρονο κλιματιστικό BOSCH Serie 6, 12.000 BTU! Μπείτε στο Facebook του Athens Voice Radio 102.5 κάντε like στη σελίδα μας –αν δεν το έχετε κάνει ήδη– και like & share το σχετικό post. Όροι συμμετοχής εδώ.

H κλήρωση θα γίνει στη Μαρίνα Φλοίσβου, την ώρα του live radio. CU there!