Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε στους 102.5 και κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κουμ κουάτ»

Διεκδικήστε on air προσκλήσεις στο Athens Voice Radio 102.5 για την παράσταση στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Κουμ κουάτ» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου © Ελίνα Γιουνανλή
© Ελίνα Γιουνανλή

Ο Γιάννης Καλαβριανός σκηνοθετεί για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, μία κωμωδία, το «Κουμ κουάτ», το κείμενο της οποίας υπογράφει με τη Μαρία Κοσκινά, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Το Athens Voice Radio 102.5 κληρώνει on air δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής στις 21.30. Στείλτε SMS στο 19619 γράφοντας: AV (κενό) «Κουμ κουάτ» & το ονοματεπώνυμό σου (χρέωση €0,31 με ΦΠΑ).

«Κουμ κουάτ» (trailer) | Θέατρο του Νέου Κόσμου

Βρισκόμαστε εν μέσω της δικτατορίας στην Ελλάδα, την Κυριακή του Πάσχα, 9 Απριλίου 1972. Ένα ζευγάρι λέει ψέματα, για να μην αναγκαστεί να ξαναπάει στο χωριό. Και ενώ πιστεύουν πως τα έχουν καταφέρει να μείνουν έστω και για μία ημέρα μόνοι, αρχίζουν να καταφθάνουν πρώην εραστές, χουντικοί, ένα τάγμα φαντάρων με σούβλες και αρνιά και μία αγάπη από το παρελθόν.

Δύο ηθοποιοί, ο Γιώργος Γλάστρας και η Μαρία Κοσκινά υποδύονται όλους τους χαρακτήρες, πραγματοποιώντας επί σκηνής αστραπιαίες ολικές μεταμορφώσεις σε μία φάρσα απολύτως χορογραφημένου ρυθμού και ιδιάζουσας κατασκευής, για μία εποχή που υπήρξε εξίσου αστεία όσο και επικίνδυνη.

«Κουμ κουάτ» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου © Ελίνα Γιουνανλή
© Ελίνα Γιουνανλή

Με κάθε συμμετοχή αποκτάτε έκπτωση 10% στα βιβλία της ATHENS VOICE Books.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο Guide της Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ