Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε στους 102.5 και κερδίστε προσκλήσεις για το ADD

Καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice Radio

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ADD 2018 - Official Trailer

Το Σάββατο 2 Ιουνίου το ADD σηκώνει την αυλαία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με μια μεγάλης κλίμακας μουσική ενεργοποίηση του συμπλέγματος της Πειραιώς 260.

Περισσότεροι από 12 παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες της σύγχρονης χορευτικής μουσικής, πλαισιωμένοι από εξαιρετικούς ομολόγους τους της ακμάζουσας εγχώριας σκηνής, καλεσμένοι της δημιουργικής ομάδας του six d.o.g.s θα παρουσιάσουν ένα εκτενές showcase του ηλεκτρονικού ήχου σήμερα μέσα από DJ και Live Sets.

img_0443.jpg

To Athens Voice Radio 102.5 θα είναι εκεί. Εσύ; Συντονιστείτε καθημερινά στο Athens Voice Radio 102,5 και διεκδικήστε προσκλήσεις έως τις 30 Μαΐου για να ζήσετε από κοντά τη γιορτή του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου στέλνοντας AV (αφήνετε κενό) ADD (αφήνετε κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο 19619 (κόστος μηνύματος 31 λεπτά συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). 

add_50.jpg

Με γνώμονα την εκπληκτική 70’s βιομηχανική αισθητική του χώρου και για 12 ολόκληρες ώρες, από τις 11 το βράδυ έως τις 11 το πρωί, το six d.o.g.s μεταμορφώνει την Πειραιώς 260 σε ένα μουσικό playground που εκτείνεται σε τρία outdoor και indoor stages, εξοπλισμένα με state of the art ηχοσυστήματα, εκπληκτικό light και set design,με στοιχεία δανεισμένα από το εκπληκτικό αρχείο του Φεστιβάλ Αθηνών. 

kd_x.jpg

Από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance, από το νεαρότερο «κορίτσι-θαύμα» των decks Amelie Lens στους ζωντανούς θρύλους Kruder & Dorfmeister, Luke Slater και Speedy J κι από τις ηλεκτρονικές ελεγείες του Apparat στο καταιγιστικό rock n rave των Red Axes.

manoletough.jpg
Mano Le Tough

Αναλυτικά το line up 

[a:rpia:r] Rhadoo, Petre Inspirescu & Raresh

Amelie Lens

Analogue DJs

Anestie Gomez

Apparat

Blue Lagoon

Cirkle

Farrago

Glacial

K.atou

Kruder & Dorfmeister (25-year anniversary) 

Luke Slater

Mano Le Tough (presented by PIXI)

Mr. Roussos

Red Axes

Speedy J

Stiko

Terence Fixmer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ