Διαγωνισμοι Voice 102.5

Συντονιστείτε στους 102.5 και κερδίστε προσκλήσεις για τo special set του Kavinsky

Καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice Radio

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Europavox Athens: Kavinsky, Chinese Man + more! @Fuzz club, 20-21 April 2018

Ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας έρχεται στην Αθήνα ως headliner σε ένα project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική. Το Europavox Festival επιστρέφει στην Αθήνα και στο Fuzz Live music club την Παρασκευή 20 Απριλίου με τον διάσημο μουσικό, παραγωγό και DJ Kavinsky να δονεί την πόλη με ένα special set. 

Kavinsky - Odd Look

Ο Γάλλος δημιουργός, που ξεκίνησε να γράφει μουσική σε ένα παλιό υπολογιστή Apple που του έδωσε ένας φίλος, αναμένεται αυτή τη χρονιά να συστήσει στο κοινό το δεύτερο, άτιτλο για την ώρα άλμπουμ του, πέντε χρόνια μετά το «Outrun» που λάτρεψαν κριτικοί και ακροατές. Μαζί του θα είναι οι Zamilska, NOËP και Olga Kouklaki.   

Συντονιστείτε καθημερινά στο Athens Voice Radio 102,5 και κερδίστε προσκλήσεις για να ζήσετε από κοντά το την πρώτη βραδιά του Europavox Festival στις 20 Απριλίου στο Fuzz Live music club, στέλνοντας AV (αφήνετε κενό) Kavinsky (αφήνετε κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο 19619 (κόστος μηνύματος 31 λεπτά συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ