Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε στους 102.5 και κερδίστε προσκλήσεις για τo live των Warhaus

Καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice Radio

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Warhaus - Love's A Stranger (Official Video)

Σου λείπει μια συναυλία που θα θυμάσαι; Εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Αθήνα την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Gagarin 205 Music Space και υπόσχονται μια ατμοσφαιρική νύχτα.

promo_photo_2.jpg

Οι Warhaus, το πρότζεκτ του Βέλγου Maarten Devoldere και της Sylvie Kreush που γνωρίζουμε καλά από τους Balthazar και Soldier’s Heart, μετά το sold-out live τους στο Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, θα χαρίσουν jazz dark pop στιγμές και θα αποδείξουν πως δεν κέρδισαν τυχαία διθυραμβικούς χαρακτηρισμούς. Μαζί τους η Kat και οι Tango With Lions που θα ανοίξουν το live με ένα μοναδικό ακουστικό show.

«Το “παιδί” του Nick Cave, του Tom Waits και του Leonard Cohen», «το απόλυτο soundtrack για μια σειρά σαν το Peaky Blinders», «ένας τρόπος για να εθιστείς χωρίς να ακουμπήσεις ποτά, τσιγάρα ή ουσίες» είναι μερικές από τις φράσεις που έχουν ειπωθεί για αυτούς.

promo_photo_4.jpg

Συντονιστείτε καθημερινά στο Athens Voice Radio 102,5 και κερδίστε προσκλήσεις για να ζήσετε από κοντά το live των Warhaus στις 20 Απριλίου στο Gagarin 205 Music Space, στέλνοντας AV (αφήνετε κενό) Warhaus (αφήνετε κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο 19619 (κόστος μηνύματος 31 λεπτά συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ