Αρχειο

Το «Seven» κρύβει πολλές αμαρτίες

7 μήνες και 7 αμαρτήματα στον πολυχώρο VAULT

133779-304819.JPG
Άντρια Καλαϊτσίδου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326965-675291.jpg

Αν και η οκνηρία είναι συνώνυμο της τεμπελιάς, στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει την έναρξη ενός φωτογραφικού project το οποίο ξεκινάει τον Οκτώβριο και μας παροτρύνει να αφήσουμε την οκνηρία της μεγαλούπολης και να απολαύσουμε κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα και κάθε αμαρτία που έχει να μας παρουσιάσει.

Το SEVEN είναι ένα Project που περιλαμβάνει 7 εκθέσεις φωτογραφίας εμπνευσμένες από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Θα διαρκέσει 7 μήνες, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο. Κάθε μήνα θα παρουσιάζεται για 7 ημέρες στον πολυχώρο VAULT μία έκθεση φωτογραφίας. Ο κάθε μήνας θα έχει και την αμαρτία του. Το project θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με την Οκνηρία και θα συνεχιστεί τον Νοέμβριο με τη Ζηλοφθονία, τον Δεκέμβριο με τη Λαιμαργία, τον Ιανουάριο με την Λαγνεία, τον Φεβρουάριο με την Απληστία, τον Μάρτιο την Οργή και τέλος τον Απρίλιο με την Αλαζονεία.

φθυφκ

Μία επιτροπή από 7 διακεκριμένους φωτογράφους θα επιλέγει κάθε φορά τις 7 καλύτερες φωτογραφίες των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παίρνουν μέρος με δύο το πολύ φωτογραφίες ανά αμάρτημα ενώ κάθε μήνας θα έχει και τρεις guests. Οι guests θα είναι άνθρωποι που ασχολούνται και με άλλες μορφές τέχνης, όχι μόνο με τη φωτογραφία.

Αυτές οι 49 φωτογραφίες θα εκτεθούν όλες μαζί το Μάιο στο VAULT και θα εκδοθούν σε φωτογραφικό λεύκωμα από γνωστό εκδοτικό οίκο. Στο νικητή, ο πολυχώρος VAULT θα αναλάβει να του διοργανώσει και την ατομική του έκθεση φωτογραφίας την επόμενη χρονιά.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Αποστόλης Αναστασόπουλος, Μαρινέζα Βαμβακάρη, Παναγιώτης Γκίκας, Μαρκέτος Δαμίγος, Ανδρέας Ζαφείρης, Βαγγέλης Ιωάννου, Σωτήρης Καινούργιος, Κατερίνα Κασιδιάρη, Αλεξάνδρα Καψή, Αλέξανδρος Κόρπης, Γιάννης Κωβαίος, Μυρτώ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λαγού, Πέτρος Μακρής, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Χρήστος Μασούρας, Ευγενία Παππά, Γιάννης Παππάς, Χρήστος Παππάς, Στέφανος Παπαζαπραΐδης, Νίνα Παπακαστρισίου, Μαρία Παπαναστασίου, Κατερινα Παυλιδάκη, Renee Revah, Στέλιος Χαραλαμπάκης, Γιώργος Χρονάκης, Hiro, Εύη Χριστοπούλου

Η επιτροπή αποτελείται από τους: Γιώργος Αλεξανδράκης (Φωτογράφος, αρχισυντάκτης στο CityCode Magazine), Νίκος Βαρδακαστάνης (Φωτογράφος / Studio 112 photography), Άγγελος Καλοδούκας (Φωτογράφος, συγγραφέας, δημοσιογράφος), Παναγιώτης Κασίμης (Φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας / Κέντρο Δημιουργικής φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ), Στέφανος Πάσχος (Φωτογράφος), Τάσος Σκλαβούνος (Φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας / Studio Μελενίκου), Γιώργος Στριφτάρης (Φωτογράφος, ηθοποιός, casting director)

GUEST στην επιτροπή για το 1ο αμάρτημα την Οκνηρία: Μάνος Αντωνιάδης (Μουσικός, συνδημιουργός και συνιδιοκτήτης του VAULT), Μιχάλης Παπαδόπουλος (Εικαστικός, ζωγράφος, συγγραφέας), Ένκε Φεζολλάρι (Σκηνοθέτης, ηθοποιός)

Info: «SEVEN», Οκνηρία: Ως 13/10. VAULT Theatre Plus, Μελενίκου 26 (Βοτανικός), 2130356472, 6949534889. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ