Αρχειο

Στα backstage της Chanel

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

115056-718273.jpg
Γεωργία Κούκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30635-69058.jpg

Εμείς βλέπουμε τώρα στις βιτρίνες της Linea Piu στην οδό Σέκερη τα χειμωνιάτικα κομμάτια του κορυφαίου γαλλικού Οίκου, αλλά η επίσημη κολεξιόν του Prêt-à-Porter 2012/13 του οίκου Chanel έγινε πριν από εννιά μήνες. Αυτή τη φορά ο χώρος που επιλέχτηκε για την παρουσίαση της κολεξιόν ήταν το επιβλητικό Grand Palais στο Παρίσι.

n

Ο σχεδιαστής του Οίκου Karl Lagerfeld αυτόν τον υπέροχο χώρο μετέτρεψε σ’ ένα παγωμένο κρυστάλλινο πύργο, έτσι που να θυμίζει την αστρική διαστημική λάμψη της δεκαετίας του ’80 – κάτι σαν τον πλανήτη του Superman. Καθόλου τυχαίο, αφού τα ρούχα έφερναν μια νότα από το κρυστάλλινο μοτίβο του space σκηνικού: από τα πλέξιγκλας τακούνια τα διακοσμημένα με κρυστάλλους, μέχρι τα ταγιέρ με τα εξωτικά φτερά και το μακιγιάζ των μοντέλων.

Ο Lagerfeld αυτή τη φορά έπαιξε πολύ με τον όγκο των ρούχων ( φούστες πάνω από παντελόνι), με την ποικιλία των υφασμάτων, αλλά και με τις πολλές μεταλλικές και γεωμετρικές λεπτομέρειες. Από την άλλη, η βραδινή πλευρά της κολεξιόν είναι περισσότερο δομημένη: ντεκολτέ με κεντημένες πέτρες, πολυτελή μπροκάρ, φορέματα σε σκοτεινές αποχρώσεις των φύλλων του Φθινοπώρου, φαρδιές φούστες και ογκώδη κολιέ. Είναι μια συναρπαστική κολεξιόν!

Το LOOK θα μοιραστεί μαζί σας τον πυρετό των backstage που είναι συνήθως και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι κάθε επίδειξης. Μαζί δείτε και τα σελέμπριτις που εντοπίσαμε στην τη πρώτη σειρά.

Απολαύστε το!

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

 


n

Η ελληνογαλλίδα κουκλάρα ηθοποιός Anna Mouglalis, μια από τις ηγερίες του Lagerfeld και του Οίκου γενικότερα

n

Οι Aya and Sama Abu Khadra, κόρες της ιδρύτριας της μπουτίκ «The Art of Living lifestyle»

n

Η μουσική παραγωγός – μοντέλο, Caroline de Maigret

n

Η γνωστή στυλίστρια Caroline Sieber, ορκισμένη Chanel-girl

n

H Elisa Sednaoui, μοντέλο, ηθοποιός , σκηνοθέτης

n

H ηθοποιός Hilary Tsui

n

H ηθοποιός και παραγωγός Laura Bailey

n

Η ηθοποιός Michelle Chen

n

Το μοντέλο Poppy Delevingne

n

Η ηθοποιός Virginie Ledoyen

n

Η Sky Ferreira, τραγουδίστρια , μοντέλο και ηθοποιός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ