Αρχειο

From Dub To Dubstep

Απόψε το έδαφος γύρω από το BIOS θα δονείται

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
10425-33189.jpg

Το BIOS και οι Fresh Things First παρουσιάζουν το project  From Dub to Dubstep, ένα ολοήμερο αφιέρωμα στην μουσική και την κουλτούρα του πιο underground κινήματος του 21ου  αιώνα. Ολόκληρο το κτίριο του BIOS θα φιλοξενήσει προβολές, live και dj sets μερικών από τα πιο επιδραστικά ονόματα του είδους από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα. 

Τα decks του BIOS θα αναλάβουν οι The Scientist vs The Upsetters (live), Digital Mystikz : Mala, Sgt Pokes, Loefah Pinch, ενώ το Stage b θα φιλοξενήσει τους Μensah, Mc Crazy D μαζί με τους Fresh Things First, Anna Mystic, Professor Skank & Billy Widz. 

Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του φεστιβάλ, θα προβληθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το ντοκιμαντέρ BassWeight, ένα ταξίδι στα άδυτα του κόσμου της dubstep, από την γέννηση του είδους στο Νότιο Λονδίνο μέχρι την διάδοση του παγκοσμίως, με  συνεντεύξεις και μαρτυρίες των σημαντικότερων παραγωγών και  djs του είδους, όπως η Mary Anne Hobbs, ο Skream και ο  Benga , που έχουν υπάρξει ζωτικοί παράγοντες στην εξέλιξη του πιο underground μουσικού κινήματος του 21ου αιώνα.

BIOS, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Είσοδος: 15  Ευρώ (προπώληση) & 18 Ευρώ (ταμείο).

Ώρα Προσέλευσης: 21.30

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ