Smart Life

Με το nrg @ cost+, η πληρωμή του ρεύματος δεν είναι πια άγχος

Τώρα με κάθε νέο συμβόλαιο, δωροεπιταγές αξίας έως 60 ευρώ για τα My Market

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
χαρούμενη οικογένεια σε σπίτι
© freepik

Το πρόγραμμα nrg @ cost+: ρεύμα στο κόστος του προμηθευτή με πάγιο από 5€ το μήνα, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και με πολλές εκπτώσεις

Άγχος, άχγος, άχγος. Το τρίπτυχο της καθημερινότητας του μέσα Έλληνα. Άγχος για το πώς θα βγει δουλειά, άγχος για το πού πάει αυτή η σχέση, άγχος για να προλάβει να πάρει το παιδί από το σχολείο, άγχος για το πώς θα πληρώσει τους λογαριασμούς. Είπαμε την απαγορευτική λέξη: λογαριασμοί. Όχι όμως πια. Αναφορικά με το ρεύμα, ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από αυτές τις σκέψεις, γιατί έχουμε μία ιδέα που θα σου λύσει τα χέρια. Κράτα την ενέργεια για σένα και το σπίτι σου, όχι για το άγχος σου.

Το πρόγραμμα nrg @ cost+ προσφέρει οικονομία για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού

Το νέο πρόγραμμα nrg @ cost+ προσφέρει οικονομία για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού μας, με ενέργεια στο κόστος του προμηθευτή, χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, με πάγιο από 5€ τον μήνα (πάνω κάτω, με όλα τα χωρίς που θες στη ζωή σου). Και κάπως έτσι, λέμε αντίο στο καθημερινό άγχος και το κουτάκι πληρωμής του ρεύματος γεμίζει με «τσεκ» εύκολα και ανώδυνα.

nrg @ cost+ διαφήμιση

Με το nrg @ cost+, έχεις σημαντικές εκπτώσεις παγίου με την επιλογή e-bill ή και πάγιας εντολής και επιπλέον έκπτωση παγίου και μηδενική εγγύηση, με ενεργοποίηση πάγιας εντολής εξόφλησης του λογαριασμού. Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις την εξόφληση του λογαριασμού σου με πάγια εντολή, το nrg @ cost+ συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιβράβευσης BONUS TIME και σου επιστρέφει έως και 30% της εγγύησης που έχεις καταβάλλει! Τέλειο; Ναι, το λες!

Άλλο ένα τιπ: Αν εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου για το πρώτο 6μηνο εμπρόθεσμα, τότε μπράβο σου γιατί για αυτή σου τη συνέπεια, θα κερδίσεις 20% της εγγύησής και για το δεύτερο 6μηνο επιπλέον 10%. Επομένως, do the math, συνολικά θα σου επιστραφεί το 30% της εγγύησής στον λογαριασμό σου. Και τώρα ένα recap, επομένως, οι εκπτώσεις παγίου είναι 30% με e-bill και πάγια εντολή, 20% με πάγια εντολή και 10% με e-bill.

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ! Πως θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μια μαγική νεράιδα θα σου χάριζε δωροεπιταγές για το supermarket; Τώρα με κάθε νέο συμβόλαιο, κερδίζεις δωροεπιταγές αξίας έως 60 ευρώ για τα My Market. Κοίτα να δεις που τελικά τα ψώνια, γίνονται απόλαυση. Και φιλέτο σολωμού για τη μαμά του σπιτιού, και τις σοκολάτες του μικρού, και το αβοκάντο της έφηβης κόρης σου που ξεκίνησε healthy lifestyle και το κρασί που τόσο απολαμβάνεις τις Κυριακές! Όλα! Και αν δεν έχεις φαμίλια, τότε όλα αυτά για σένα. Δεν το λες και άσχημο.

nrg@cost+ & δωροεπιταγές Supermarket. Το προτείνει & η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg!

Ακόμη, σε μια προσπάθεια προστασία του πλανήτη μας, υπάρχει και η δυνατότητα συνδρομής nrg Green. Απόκτησε πράσινο πιστοποιητικό για το σπίτι σου και με αυτό τον τρόπο, θα συμβάλεις και εσύ στην προστασία του περιβάλλοντος με μόλις 2,5€/μήνα.

Και επειδή, μπορείς να είσαι τύπο που τα θες απλά και συγκεντρωμένα, παρακάτω συλλέξαμε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος.

Χαρακτηριστικά

  • Για οικιακούς καταναλωτές.
  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
  • Χρέωση kWh στο κόστος προμηθευτή.
  • Χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής.
  • Δωροεπιταγές My market συνολικής αξίας έως 60€
  • Εκπτώσεις παγίων.
  • Συμμετοχή στην κρατική επιδότηση εφόσον διατίθεται.
  • Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή ή Εκπτώσεις Συνέπειας (BONUS TIME).
  • Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%.

Το προτείνει ακόμη και η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg και δε θα το πάρεις εσύ; Nrg @ cost + είναι για σένα. Παμ! Η λογική το λέει, όχι εμείς.

Ψήθηκες; Η διαδικασία αλλαγής παρόχου γίνεται on line σε 3 βήματα. 1)Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, 2)Συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία και επισύναψε τα αντίστοιχα έγγραφα, 3)Όρισε τηλεφωνικό ραντεβού, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

χαρούμενη οικογένεια σε σπίτι
© freepik

Όλα όσα θες να ξέρεις για το nrg @ cost+, θα τα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ