Smart Life

Huawei MateBook D 14: Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο έφτασε στην Ελλάδα

Τσέκαρε και τα Jingle Deals! 

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Huawei MateBook D 14: Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο έφτασε στην Ελλάδα

HUAWEI MateBook D 14: Ο νέος φορητός υπολογιστής που σου μαθαίνει τι θα πει ταχύτητα και άνεση

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ζούμε πλέον σε μια τεχνολογική εποχή, γεμάτη από αμέτρητα gadgets. Ποια από αυτά πράγματι αξίζουν; Μπορούν όντως να σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό, διατηρώντας ταυτόχρονα μια κομψή αισθητική; Η Huawei βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει άνεση και στιλ με προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, αλλάζοντας την καθημερινότητά σου. Για εσένα που αποφάσισες φέτος τα δώρα σου να μείνουν αξέχαστα, η Huawei είναι ο απόλυτος σύμμαχος.

Όλοι έχουμε ένα άτομο που βρίσκεται μονίμως μπροστά στην οθόνη. Μπορεί να μην το επιλέγει, να είναι απαραίτητο λόγω δουλειάς, σίγουρα όμως δεν μπορεί να την αποχωριστεί. Δεν είναι εύκολο να βρεις καινούριο υπολογιστή που να καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Με το HUAWEI MateBook D 14 δεν χρειάζεται να έχεις δεύτερες σκέψεις, είναι ο νέος φορητός υπολογιστής που σου μαθαίνει τι θα πει ταχύτητα και άνεση. Με εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό, μπορείς να το έχεις μαζί όπου και αν βρίσκεσαι, ενώ χάρη στην αναλογία οθόνης προς σώμα 90% προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Για όσους δουλεύουν ακόμα και στις γιορτές, με τις διαδικτυακές συσκέψεις να είναι πλέον ρουτίνα, το HUAWEI MateBook D14 2023 έρχεται γεμάτο έξυπνες λειτουργίες και με αναβαθμισμένο επεξεργαστή Intel® Core™ i5-1240P 12ης γενιάς. Πόσο έξυπνη μπορεί άραγε να είναι μια συσκευή; Στη συγκεκριμένη περίπτωση πολύ, καθώς χάρη στην αναβαθμισμένη βελτίωση προσωπικής φωνής, καταστέλλει τον θόρυβο περιβάλλοντος γύρω από τον ομιλητή, ενισχύοντας τη φωνή του. Όταν μιλάς τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε επισκιάσει, είναι η στιγμή σου! Το νέο καινοτόμο προϊόν της Huawei θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος, με δύο διαφορετικές επιλογές λειτουργίας. Μία τυπική λειτουργία, για τις καθημερινές δουλειές, και μία πιο ενισχυμένη, για την εκτέλεση βαρέων εργασιών. Είτε αποφασίσεις να χαλαρώσεις στις γιορτές είτε να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά, η Huawei θα είναι εκεί για εσένα.

Ωστόσο αν αναζητάς ένα πιο fashion item, τα HUAWEI WATCH GT4 δεν γίνεται να λείπουν από τη συλλογή σου. Ενσωματώνοντας την αισθητική των παραδοσιακών ρολογιών και την απέριττη ομορφιά των αξεσουάρ, αποτελούν το ιδανικό δώρο για τις γιορτές. Μην ξεχνάς πως συνοδεύονται από ένα μοναδικό κόσμημα της συλλογής κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού, μια και η Huawei είναι φανατική των εορταστικών προφορών.

Για αυτό και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Jingle Deals, δίνοντας λύση σε όσους αναζητούν εκλεπτυσμένο στιλ με υψηλή τεχνολογία, σε προσιτές τιμές. Με πολύχρωμα smartwatch, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις κάθε χρήστη, η Huawei σου συστήνει τα HUAWEI WATCH Ultimate, με δώρο τα HUAWEI FreeBuds 5. Δύο σε ένα! Τι καλύτερο από αυτό, ειδικά όταν δεν ξέρεις σε ποιον να πρωτοαγοράσεις δώρο; Μια ακόμη επιλογή συμπληρώνει τη χριστουγεννιάτικη λίστα, με όνομα WATCH FIT 2 και έκδοση Silicone Strap. Ένα ρολόι με νεανικό χαρακτήρα, ειδικά σχεδιασμένο για όσους αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα. Συνδυάζοντας κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την αγαπημένη σου fashion lover.

Αυτά τα Χριστούγεννα ανακάλυψε τον κόσμο της Huawei, μοιράζοντας χαρά στους αγαπημένους σου. Κάνε τα πιο πρωτότυπα και ξεχωριστά δώρα, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου  Άγιου Βασίλη.

Το HUAWEI MateBook D 14 είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei. consumer.huawei.com/gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ