Smart Life

Ποιος μπορεί να σου κάνει το καλύτερο δώρο των εορτών;

Η Protergia μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιορτές και δώρα
© Pexels

85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, 85 μοναδικά δώρα.

Έχουμε μπει και επισήμως σε εορταστική διάθεση αφού μόλις λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα. Η εποχή του χρόνου που τα παιδιά λατρεύουν και οι μεγάλοι βρίσκουν ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά. Οι βόλτες επιβάλλονται μιας και οι δρόμοι και τα καταστήματα έχουν βάλει τα γιορτινά τους και η πόλη είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ με τόσα λαμπάκια και στολίδια. 

Γιορτές, βέβαια, σημαίνουν και δώρα. Εσύ σκέφτεσαι τα τέλεια δώρα για όλους και τρέχεις μέχρι και την τελευταία στιγμή για να εξασφαλίσεις ένα χαμόγελο από τους αγαπημένους σου. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να κάνει το τέλειο δώρο σε σένα. Ίσως κάποιος που δεν φανταζόσουν, όπως η Protergia που ήδη «έντυσε» τα καταστήματά της με γιορτινές βιτρίνες γιορτάζοντας τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της με έναν μεγάλο διαγωνισμό.

ΔΙαγωνισμός Protergia

Ξέρω ότι εγώ θα ήθελα ένα καινούργιο smartphone για τα Χριστούγεννα. Εσύ τι θα έλεγες για ένα ηλεκτρικό πατίνι ή μια δωροεπιταγή που μπορείς να εξαργυρώσεις σε δώρα τεχνολογίας που σου αρέσουν; Αυτά και άλλα πολλά τέτοια ωραία, 85 στο σύνολο παρακαλω, μπορούν να γίνουν δικά σου, αρκεί να επισκεφθείς ένα από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα.

Για μένα, το καλύτερο δώρο των εορτών είναι ένας απλός και έξυπνος τρόπος να κάνω οικονομία στο λογαριασμό του ρεύματος -ώστε να μένουν λεφτά για ό,τι άλλο επιθυμώ εγώ ή η οικογένειά μου. Αν συμφωνείς μαζί μου, σκέψου ότι με 85 καταστήματα Protergia, σίγουρα ένα βρίσκεται κοντά σου και μπορείς με την επίσκεψή σου εκεί να συζητήσεις με τους καταρτισμένους υπαλλήλους της και να ενημερωθείς για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες Protergia που συμφέρουν την ενέργεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σου. 

διαγωνισμος-85-δωρα-lead-gen-post-1080x1080-v_6

Και φυσικά, πριν φύγεις, να δηλώσεις συμμετοχή και να μπεις αυτόματα στην κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και οι συμμετοχές θα είναι ενεργές μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2024. Μέχρι τη μεγάλη κλήρωση, βέβαια, έχουμε κι άλλα για τα οποία ανυπομονούμε, όπως τα events και τα happenings της Protergia στο πνεύμα των γιορτών. Μην χάνεις χρόνο, επισκέψου ένα από τα 85 κατάστημα Protergia και κάνε τις γιορτές πιο φωτεινές!

ΔΙαγωνισμός Protergia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ