ο εσωτερικός χώρος των νέων καταστημάτων της ΔΕΗ
Smart Life

Το δίκτυο καταστημάτων ΔΕΗ μεγαλώνει και βρίσκεται δίπλα μας με νέες λύσεις

Πέντε νέα καταστήματα σε Άνω Πατήσια, Άγιο Δημήτριο, Στουρνάρη, Κηφισιά και Αιγάλεω
62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΔΕΗ: Το νέο δίκτυο καταστημάτων ΔΕΗ, με πέντε νέα καταστήματα σε Άνω Πατήσια, Άγιο Δημήτριο, Στουρνάρη, Κηφισιά και Αιγάλεω προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και γρήγορη εξυπηρέτηση

Στην καθημερινότητα καταναλώνουμε σημαντικά ποσά ενέργειας σε κάθε δραστηριότητά μας, γεγονός που έχει σοβαρές επιπτώσεις για το περιβάλλον, αλλά και για την τσέπη μας. «Πώς μπορώ να μειώσω τα έξοδά μου και να προστατεύσω και το περιβάλλον;», αυτή είναι μια ερώτηση που με ταλανίζει εδώ και καιρό. Μια μέρα όμως, που γύριζα σπίτι, πρόσεξα ότι είχε ανοίξει κοντά μου ένα νέο κατάστημα ΔΕΗ και μπήκα να ρωτήσω. Δεν μπορεί, κάτι θα γνώριζαν παραπάνω.

Πράγματι! Εκεί συνάντησα τον myEnergy Coach, τον ψηφιακό σύμβουλο που μου έδωσε εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ έμαθα και τις λύσεις της ΔΕΗ για φωτοβολταϊκά στο σπίτι και αντλίες θερμότητας. Οι υπάλληλοι του καταστήματος μου πρότειναν και κάποιες νέες υπηρεσίες, όπως το
e-SelfMetering που μου επιτρέπει να αποκτήσω τον έλεγχο του λογαριασμού μου καταχωρώντας μόνη μου την πραγματική κατανάλωσή μου. Ενημερώθηκα ακόμη για το GreenPass, την υπηρεσία που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώσω, τόση θα παραχθεί και θα δεσμευτεί από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και για το FixIt, μια πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας στο σπίτι. Προφανώς και τις ενεργοποίησα όλες. Ακόμη, υπάρχει το myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα της ΔΕΗ που δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα και μας ανταμείβει αν τα καταφέρουμε.

το εξωτερικό του καταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Στουρνάρη

Φυσικά, ενθουσιάστηκα. Έψαχνα τόσο καιρό για λύσεις και βρήκα πολλές σε ένα μόνο μέρος. Πληροφορήθηκα και για άλλες υπηρεσίες, όπως το ΔΕΗ myBusiness 4All που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με κατανάλωση έως 10 MWh τον χρόνο ή το ΔΕΗ myBusiness 4All+ για επιχειρήσεις με κατανάλωση μεγαλύτερη από 10 MWh τον χρόνο. Έτσι, οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο προγράμματα, για πρώτη φορά, με βάση την πραγματική κατανάλωση της επιχείρησης τους και όχι τον τύπο μετρητή, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρεται και πρόγραμμα επιβράβευσης για την επιχείρηση.

ο ειδικός χώρος τεχνολογίας στα καταστήματα της ΔΕΗ

Ακόμη, στα νέα καταστήματα της ΔΕΗ, είδα πως υπάρχει ένας ειδικός χώρος τεχνολογίας, στον οποίο μπόρεσα να βρω έξυπνες συσκευές και λύσεις smart living. Η ΔΕΗ, προσφέροντας 50% έκπτωση σε προϊόντα, όπως έξυπνες κάμερες, έξυπνες λάμπες, σκούπες ρομπότ και ηλεκτρικά scooter, κάνει το smart living πιο προσιτό. Αν ήξερα ότι η ζωή μου θα αυτοματοποιούταν με μια απλή επίσκεψη σε ένα από τα νέα καταστήματα της ΔΕΗ, θα το είχα κάνει νωρίτερα. Με δεκάδες Pop-Up σημεία της ΔΕΗ και νέα καταστήματα στα Άνω Πατήσια (Λ. Γαλατσίου 3), στον Άγιο Δημήτριο (Αγ. Δημητρίου 31 & Αρμοδίου), στο κέντρο της Αθήνας (Πατησίων 39 & Στουρνάρη), και δύο ακόμη να ετοιμάζονται σε Κηφισιά (Παπαδιαμάντη 3 & Διονύσου) και Αιγάλεω (Πανόρμου & Σμύρνης 29), σίγουρα θα υπάρχει ένα και κοντά σου.

το εσωτερικό των νέων καταστημάτων της ΔΕΗ

Μοντέρνος και ευχάριστος χώρος, γρήγορη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας και φυσικά υπάρχουν και τα σημεία ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στο myΔΕΗ ServicePoint. Εκεί, μπορούμε να εγγραφούμε, να διαχειριστούμε και να εξοφλήσουμε τους λογαριασμούς μας, να υποβάλλουμε αιτήματα και να προγραμματίσουμε κάποιο ραντεβού σε ημέρα και ώρα της επιλογής μας.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου έφτιαξε η μέρα.

Δειτε περισσοτερα