Smart Life

Βρήκαμε το τέλειο δώρο! Και το πιο τέλειο είναι ότι ταιριάζει και στον Κωσταντίνο και την Ελένη

Ώρα για ευχές με κέρδη

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ένας άνδρας που κρατάει δώρο

Ένα συναρπαστικό και οικονομικό δώρο για όλους όσοι γιορτάζουν αυτή την Κυριακή, αλλά και κάθε μέρα

Άλλη μια μέρα, άλλη μια λίστα. Υποχρεώσεις, ψώνια, λογαριασμοί και… δώρα. Σε λίγες μέρες είναι και η γιορτή που περιλαμβάνει τη μισή Ελλάδα. Κωνσταντίνου και Ελένης, βεβαίως βεβαίως.

  1. Καφές
  2. Φαρμακείο
  3. Τροφή Γάτας
  4. Τροφή Σκύλου
  5. Κάλτσες
  6. Ποδήλατο από το συνεργείο
  7. Σουπερμάρκετ
  8. Δώρα Κωνσταντίνων
  9. Δώρα για Ελένες
  10. Καφές

Ο χρόνος είναι χρήμα και η λίστα απαιτεί και τα δύο.

Από στάση σε στάση, από μαγαζί σε μαγαζί, από την γατοτροφή μέχρι την κάλτσα, νιώθεις τα πόδια σου να γίνονται βαρύτερα και το πορτοφόλι σου ελαφρύτερο. Έφτασες επιτέλους στο σουπερμάρκετ. Τσεκάρεις άλλη μια λίστα, μη και ξέχασες τίποτα από τα ψώνια σου.

Οι εκλογές πλησιάζουν και αυτό σημαίνει επιστροφή στο πατρικό. Δε θα είναι τουλάχιστον… τρείς Κωνσταντίνοι και τέσσερις Ελένες εκεί; Χαίρεσαι που θα τους δεις, απλώς, νιώθεις άσχημα που δε θα πάρεις κάτι για όλους τους εορτάζοντες. Κι αν σου έλεγα, ότι μπορείς να πάρεις ένα συναρπαστικό δώρο, σε όλους ανεξαιρέτως; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στη λίστα σου το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά».

Με μόλις 3 ευρώ το ένα, κανένας Κωνσταντίνος και καμία Ελένη δε θα μείνει με άδεια χέρια. Είτε ως εναλλακτικό δώρο είτε ως ευχετήρια κάρτα, το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» σου λύνει τα χέρια, όταν η λίστα με τα δώρα φαίνεται ατελείωτη. Κατάλληλο για οποιαδήποτε περίπτωση, το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» προσφέρει κέρδη έως και 10.000 ευρώ.

ΟΠΑΠ - Σκρατς «χρόνια πολλά»

Από τη μαμά σου μέχρι την τρίτη ξαδέρφη σου και τον θείο τον Κώστα που δεν πολυκατάλαβε ποτέ τι σημαίνει «όρια» και απαιτεί να μάθει τι ψήφισες, όλοι αξίζουν ένα «Χρόνια Πολλά» στη γιορτή τους. Άμα κερδίσει τα 10.000 ευρώ ο θείος, να δεις για πότε θα σε αφήσει ήσυχο. Με ένα στα δύο ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» να κερδίζει, ξύνεις τα σημεία του λαχνού και αν βρεις το «αστέρι» κερδίζεις το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζεις 10 ευρώ.

Για τα δώρα κάθε Κωνσταντίνου και Ελένης, μην τρέχεις άλλο. Μια στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, ένα ψιλικατζίδικο ή ένα λαχειοπώλη, αρκεί. Στυλό έχουμε; Βάλε στη λίστα σου το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» και μην ξεχάσεις συμπληρώσεις την αφιέρωση. Από σένα προς τους αγαπημένους σου, ευχές με κέρδη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ