Smart Life

Στο IL Exclusive Fitness θα ζήσεις μια ξεχωριστή personal training εμπειρία

Η Ιωάννα Λαουμτζή και η ομάδα της προσφέρουν εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, ειδικά φτιαγμένα για τον καθένα ξεχωριστά

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Il Exclusive Fitness.

IL Exclusive Fitness: Η Ιωάννα Λαουμτζή και η ομάδα της επιμελούνται εξειδικευμένα personal training προγράμματα άσκησης, διατροφής και φυσικών θεραπειών

Αν αναζητάς ένα γυμναστήριο πάνω στις δικές σου ανάγκες, ώστε να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ήθελες, τότε μόλις το βρήκες! Στο IL Exclusive Fitness ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με personal προγράμματα άσκησης, yoga, διατροφής και μασάζ, πράγμα που σημαίνει ότι εδώ θα προπονηθείς με βάση τις πραγματικές και συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες σου. Ιδιοκτήτρια είναι η Ιωάννα Λαουμτζή,  Fitness Director και Headtrainer του IL Exclusive Fitness και Fitness & Health Coach της Johnson & Johnson Hellas. Εκτός από αυτά, είναι επίσης brand ambassador της Under Armour και της Τechnogym, ενώ συμμετέχει ενεργά ως mentor σε προγράμματα που στοχεύουν στην επαγγελματική και οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών, καθώς και στην ισότητα στην εργασία. Η ίδια έχει 15 χρόνια εμπειρίας στην προσωπική  προπόνηση, οπότε όπως καταλαβαίνεις, είναι απόλυτα καταρτισμένη για να σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

il-exclusive-fitness5

Αυτό που κάνει το IL Exclusive Fitness να ξεχωρίζει είναι ότι αντιλαμβάνεται το fitness ως κάτι πολύ περισσότερο από απώλεια θερμίδων. Στόχος της ομάδας δεν είναι μόνο η καθημερινή βελτίωση της απόδοσης, αλλά και της διάθεσης του κάθε ατόμου, μέσα από αποκλειστικές fitness & wellness υπηρεσίες.

Στο IL Exclusive Fitness ο κάθε ασκούμενος αντιμετωπίζεται ως μία μοναδική οντότητα και λαμβάνει εξατομικευμένη φροντίδα, αφού οι ανάγκες και οι στόχοι του μεταφράζονται σε one to one εξειδικευμένα προγράμματα personal training. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα αυτά τα προγράμματα να συνδυαστούν με προγράμματα διατροφής, χαλαρωτικές θεραπείες αποκατάστασης massage και ατομικά yoga sessions με σκοπό να απολαύσει ο κάθε ασκούμενος την απόλυτη exclusive fitness εμπειρία.

il-exclusive-fitness6

Παράλληλα, προσφέρονται και online personal training sessions, όπου και πάλι μπορείς να απολαύσεις την αποκλειστική one-to-one προπονητική εμπειρία του IL Exclusive Fitness με μία, όμως, διαφορά: στο online personal training η exclusive εμπειρία παραδίδεται στον χώρο σου μαζί με το κατάλληλο πακέτο εξοπλισμού για τις προπονήσεις σου. Η εξειδικευμένη ομάδα του IL Exclusive Fitness είναι online για να σου εξασφαλίσει μια ασφαλή προπόνηση και να σε κινητοποιήσει ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

il-exclusive-fitness2

Με λίγα λόγια στο IL Exclusive Fitness θα προπονηθείς πάνω στις δικές σου ανάγκες και στόχους μέσα από ολοκληρωμένα πακέτα fitness και σε έναν προσεγμένο και άρτια εξοπλισμένο χώρο. Ακόμα το σκέφτεσαι; Κλείσε τη πρώτη σου αναγνωριστική προπόνηση τώρα!

IL Exclusive Fitness, Πίνδου 2, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 42, 2109918938. Facebook, Site και Instagram .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ