Smart Life

Dine Athens: η μεγάλη γιορτή γαστρονομίας επιστρέφει στην πόλη

Η εταιρεία Βίκος συμμετέχει και φέτος στο Dine Athens

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dine Athens

Το Dine Athens και ένα premium φυσικό μεταλλικό νερό

To Dine Athens με την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard μόλις επέστρεψε στην πόλη κάνοντας για μία ακόμα φορά τους αθηναίους foodies να καρδιοχτυπούν. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες (μέχρι και 21 Μαρτίου) θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε ειδικά προνομιακά μενού σε περισσότερα από 100 εστιατόρια της Αθήνας, και μάλιστα σε τιμές που αρχίζουν από €15/άτομο. Καμία γευστική δοκιμή μενού, όμως, δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μία premium επιλογή νερού

Το νερό αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε γευσιγνωσίας. Ο πιο βασικός του ρόλος είναι να προετοιμάσει τον ουρανίσκο, ώστε εκείνος να είναι έτοιμος να υποδεχθεί (και να αναγνωρίσει) όλες τις γεύσεις του επόμενου πιάτου. Οπότε ένα premium νερό όπως το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος είναι απαραίτητη προσθήκη στο τραπέζι μας.

Dine Athens

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Είναι αναγνωρισμένο ως φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, καθώς έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Αυτό το υπέροχο νερό, λοιπόν, θα βρεθεί και φέτος στα τραπέζια του Dine Athens με την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, καθώς η εταιρεία Βίκος συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο θεσμό.

Dine Athens

Η συμμετοχή της Βίκος Α.Ε. στο Dine Athens συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων της εταιρείας και τη δυναμική είσοδο που η ίδια κάνει στην επαγγελματική εστίαση και φιλοξενία με τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά, τα οποία εμφιαλώνονται σε νέες πρωτοποριακές γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Οι καινούργιες αυτές συσκευασίες, με τον ευφάνταστο σχεδιασμό και την πρακτικότητα στη χρήση τους αποτελούν τη νέα πρόταση της εταιρείας Βίκος για χώρους γαστρονομίας, από bar και εστιατόρια μέχρι ξενοδοχεία.

Dine Athens
Dine Athens

Οπότε, αν επισκεφθείτε κάποια από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο φετινό Dine Athens με την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard, εκτός από το μενού, μην παραλείψετε να ανακαλύψετε και αυτές τις νέες συσκευασίες. Καλές γαστρονομικές εξερευνήσεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ