Smart Life

Πού θα βρείτε γιορτινά και smart living δώρα για όλη την οικογένεια;

Από smartphones και smartwatches ως και έξυπνα σκουπάκια-ρομπότ σε αξεπέραστες τιμές

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Xiaomi Smart Band 7 Pro
Xiaomi Smart Band 7 Pro

Στα Xiaomi Christmas Offers θα βρείτε το τέλειο γιορτινό δώρο σε προσιτές τιμές: Τα Smartphones, Smart Watches, Smart Bands και Robot Vacuums της Xiaomi θα σας προσφέρουν το «έξυπνο» οικοσύστημα

Τα δώρα μπορεί να μην είναι το «νόημα» αυτών των ημερών, αλλά σίγουρα τις κάνουν πιο γιορτινές. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά, οι προσδοκίες για ένα αξέχαστο δώρο στα μέλη της οικογένειας αυξάνονται. Είναι επιτέλους η ευκαιρία σου να αποδείξεις έμπρακτα ότι, αλήθεια, προσέχεις όταν σου μιλάνε και δεν ξέχασες το ένα πράγμα που οι δικοί σας ήθελαν πραγματικά. Αυτό το ένα… πράγμα. Σφίγγεται το στομάχι, φαγούρα στο κεφάλι και μέσα σε αυτό το απόλυτο κενό. Τι θέλουν, πραγματικά;

Α, ναι! Ένα καινούριο κινητό, με κρυστάλλινη οθόνη. Όχι, όχι, νομίζω ήταν αυτό το Smart Watch με την ανεξάντλητη μπαταρία! Ή μήπως ήταν το Smart Band και τα ασύρματα ακουστικά; Ως New Years resolution, τον κλασικό μαραθώνιο, δεν είπαν; Επομένως, τι καλύτερο από ένα ρολόι με fitness progams και ακουστικά για μουσικούλα; Λοιπόν, είσαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν ή το Air Fryer ή το Robot Vacuum. Εδώ που τα λέμε, ένα σκούπισμα το θέλει το σαλόνι.

Όποιο κι αν είναι το δώρο που επιθυμούν, να είστε σίγουροι πως θα το βρείτε στα Xiaomi Christmas Offers. Οι γιορτινές προσφορές της Xiaomi προσφέρουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων για το smart οικοσύστημά σας, για να υιοθετήσετε, εσείς κι οι αγαπημένοι σας, the smart way of living. Και το καλύτερο; Θα βρείτε δώρα, για όλα τα budget.

Smartphones

Με το εκλεπτυσμένο design του, τη φανταστική oθόνη και την ικανοποιητικότατη απόδοσή του, το Redmi Note 11είναι τριπλή απειλή. Φέρει AMOLED Dot Display που προσφέρει smooth ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz FHD+, 108MP κάμερα -πώς θα βγάλει η sis την τέλεια φωτό για το gram;- και 33W Pro fastcharging. Το Redmi Note 11 είναι μια ανάλογα αξιόλογη επιλογή, καθώς διαθέτει ισχυρότατο επεξεργαστή Snapdragon® 680. Για μια πιο budget  επιλογή – κάτω από 150 ευρώ - μπορείτε να αποκτήσετε το Redmi 9C, το οποίο διαθέτει 6,53” HD+ Dot Drop οθόνη, μια αξιόλογη 5000 mAh μπαταρία και επεξεργαστή Mediatek Helio G35.

Smartphone Redmi Note 11S
Smartphone Redmi Note 11S

Προϊόντα Smart Living

Τα αξεσουάρ-fitness trackers της Xiaomi είναι συνώνυμα με τις προσιτές τιμές, χωρίς συμβιβασμό της ποιότητας και το Xiaomi Smart Band 7 Pro συνεχίζει αυτή την παράδοση. Με 1,64” ορθογώνια AMOLED οθόνη, περισσότερες από 150 διαφορετικές προσόψεις οθόνης και έως και 12 ημέρες διάρκεια μπαταρίας, το Xiaomi Smart Band 7 Pro θα είναι ο καλαίσθητος φίλος σας σε κάθε σκληρή προπόνηση. Επιπλέον, με την αγορά ενός Xiaomi Smart Band 7 Pro ο αγοραστής παίρνει και ένα ακόμη strap του χρώματος της επιλογής του. Αν όμως αναζητάτε κάτι οικονομικότερο, το Mi Smart Band 6 NFC είναι η τέλεια επιλογή. Η μπαταρία του δεν υστερεί σε τίποτα, ενώ διαθέτει επίσης AMOLED οθόνη 1,56”, αλλά και 30 λειτουργίες fitness για να διαλέξετε. Επιπρόσθετα, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας ανέπαφα με το Xiaomi Pay και τις κάρτες Alpha Bank Mastercard! Όλα αυτά, μόνο με 39.90€ (ελάτε τώρα, δεν το περιμένατε). Νομίζω το τέλειο δώρο για την cool μαμά που φέτος αποφάσισε να τρέξει τον κλασικό μαραθώνιο- ποτέ δεν είναι αργά. Δε συμφωνείτε; 

Ρολόι Xiaomi Smart Band 7 Pro
Ρολόι Xiaomi Smart Band 7 Pro
Ρολόι Smart Band 6
Ρολόι Mi Smart Band 6

Οι Xiaomi Christmas Offers έχουν όμως κι άλλα… offers για τον καρπό σας. Το Xiaomi Watch SActive, είναι εξίσου κατάλληλο για γυμναστική, με εντυπωσιακές λειτουργίες. Έχει να καυχιέται: 1,43” AMOLED οθόνη, 117 λειτουργίες fitness, ενώ η μπαταρία του διαρκεί για το εκπληκτικό διάστημα των 24 ημερών. Το Xiaomi Pay είναι επίσης διαθέσιμο στο Xiaomi Watch S1 Active, για να διευκολύνει τις συναλλαγές σας. Αν δε βλέπατε την ώρα να πληρώσετε, τώρα τη βλέπετε πεντακάθαρα. Είναι αθλητικό και αισθητά ελαφρύ, μόλις 36 γραμμάρια - το φοράς και πετάς. Αυτό συμβαίνει επειδή πλαισιώνεται από ελαφρύ μέταλλο. 

Xiaomi Watch S1 Active

Ο Mi Smart Air Fryer δεν είναι απλώς μία ντελικάτη φριτέζα αέρος. Πέραν του ότι φτιάχνει επίσης γιαούρτι και αποξηραίνει φρούτα, δέχεται έξυπνο προγραμματισμό για 24 ώρες. Προγραμματίστε την και θα σας περιμένει ένα ζεστό γεύμα όταν φτάσετε στο σπίτι. Πώς θα το κάνετε αυτό;  Μα, φυσικά, με τη βοήθεια της οθόνη αφής AMOLED που διαθέτει. Οι πατάτες σας δεν τηγανίστηκαν ποτέ πιο έξυπνα. Με το Xiaomi Home App μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία τον Air Fryer, να επιλέξετε ανάμεσα σε προγράμματα, να ελέγχετε σε τι στάδιο βρίσκεται αλλά και να βρείτε πεντανόστιμες συνταγές. Βρήκαμε και το δώρο της γιαγιάς! 

Φριτέζα Xiaomi Air Fryer
Φριτέζα Mi Smart Air Fryer

Οι συσκευές που θα βρείτε όμως στις Xiaomi Christmas Offers δεν τελειώνουν εκεί. Ανακαλύψτε τα Mirobot Vacuum Mop 2 lite & Mop 2 Pro, τα σκουπάκια-ρομπότ που θα σας λύσουν, κυριολεκτικά, τα χέρια. Η Μi Robot Vacuum Mop 2 Lite διαθέτει κάδο απορριμμάτων 450ML ενώ έχει τη δυνατότητα χαρτογράφησης του χώρου, αποτυπόνωντας επακριβώς την διάταξη του σπιτιού σας και φυσικά με το Xiaomi Home App μπορείς να της δώσεις εντολή να μπει σε λειτουργία την ώρα που θες, αλλά και να επιλέξεις να σκουπίσει ή σφουγγαρίσει ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Η Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro σας προσφέρει ακόμη περισσότερες λειτουργίες. Διαθέτει δυνατότητα χαρτογράφησης έως και 5 ορόφων, σύστημα πλοήγησης με laser για γρήγορη και ακριβή χαρτογράφηση του σπιτιού και σφουγγάρισμα πολλαπλών δονήσεων για πιο αποτελεσματικό καθάρισμα. Μην ξεχνάτε πως, με το Xiaomi Home App, μπορείτε να δώσετε εντολή να μπει σε λειτουργία η ρομποτική σκούπα, να επιλέξετε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού αλλά ακόμα και συγκεκριμένα σημεία για καθάρισμα, μέσα σε ένα χώρο της επιλογής σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέγετε το πρόγραμμα έντασης της σκούπας, για τα πιο δύσκολα σημεία ή για χαμηλότερη κατανάλωση. Ποιος μένει να πάρει το δώρο του; Μα φυσικά ο μπαμπάς. Έχει προβεί σε προγραμματικές δηλώσεις ότι το 2023 θα αναλάβει όλο τον καθαρισμό του σπιτιού. Για να δούμε. 

αυτόματη σκούπα xiaomi
Αυτόματη σκούπα Mi Robot Vacuum

Επισκεφθείτε τις Xmas Xiaomi Offers στο mistore-greece.gr όπου σας περιμένει το ιδανικό δώρο για τις γιορτές για όλη την οικογένειας, καθώς επίσης και στα 4 φυσικά καταστήματα Xiaomi σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και όλα τα επίσημα σημεία πώλησης. Χαρούμενες γιορτές!

Κολωνάκι

Σόλωνος 1 & Κανάρη 17, 10671, Αθήνα

Εμπορικό Κέντρο Golden Hall

1ος όροφος, Λ. Κηφισίας 37Α, 15123, Μαρούσι

Εμπορικό Κέντρο River West

Προόδου 1,3,5, 12241, Αιγάλεω

Θεσσαλονίκη

Π. Μελά 14, 54622, Θεσσαλονίκη

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ