Smart Life

Τζένη Μελιτά: My Garmin gift goes to...

Τι κρατά και τι αφήνει στο 2022, ποιο είναι το New Year's resolution της και τι δώρο θα κάνει στις κολλητές της

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
My Garmin Gift: Τζένη Μελιτά
© Garmin / Τζένη Μελιτά

Η Τζένη Μελιτά μας εξηγεί γιατί επιλέγει ως ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα ένα Garmin Smartwatch

Η Τζένη Μελιτά σαν παιδί ήταν ένα κορίτσι με γαλλικά και πιάνο. Αποφοίτησε από την Νομική Αθηνών. Πολύ γρήγορα όμως, η ανήσυχή της φύση την οδήγησέ να χτυπήσει την πόρτα της Ελευθεροτυπίας. Έτσι, ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος, εμφανιζόμενη σε διάφορα μέσα: τηλεόραση, ραδιόφωνο και περιοδικά. Σήμερα, έχει μια πολύ πετυχημένη στήλη στην Athens Voice με τίτλο «Μίλα μου βρώμικα», ενώ κάθε μεσημέρι παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο την εκπομπή  «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν». Η κοινότητα της στο Instagram μεγαλώνει μέρα με την μέρα, άλλα εκείνη δηλώνει πως δεν θέλει ποτέ να παραμελήσει τους δικούς της ανθρώπους. Φέτος έχει επιλέξει για αυτούς ένα πολύ ξεχωριστό δώρο.

Τι κρατάς από τη χρονιά που ολοκληρώνεται; 
Έχω καταφέρει μέσα από αρκετή δουλειά με τον εαυτό μου, να δουλέψω τη δυσκολία που αντιμετώπιζα στο να πω «όχι». Και αυτό είναι για εμένα σημαντικό, γιατί προσπαθώ να απολαμβάνω και να είμαι ευγνώμων για τα «ναι» μου. Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, στις σχέσεις με φίλους και οικογένεια. 

My Garmin Gift: Τζένη Μελιτά
Ⓒ Garmin / Τζένη Μελιτά

Ποιο είναι το δικό σου New Year's resolution; 
Θα ήθελα το νέο έτος να καταφέρω να είμαι ακόμα πιο κοντά στους δικούς μου ανθρώπους, να είμαι ακόμη πιο δοτική και να έχω ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί τους. Όσο δύσκολο κι αν είναι, όσο κι αν μας παρασέρνει  η καθημερινότητα θέλω να περνάω ακόμη πιο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μου. Επίσης, θα ήθελα να καταφέρω να κάνω ακόμα περισσότερες βόλτες στη φύση, είναι κάτι που λατρεύω και προσπαθώ να το εντάσσω στη ζωή μου, όσο περισσότερο μπορώ. 

Είδαμε πως συμμετείχες στην Xmas καμπάνια της Garmin με hashtag #MyGarminGift – σε ποιον θα το δώσεις και γιατί επιλέγεις ως ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα ένα Garmin Smartwatch;
Ναι, αποφάσισα να κάνω δώρο στις δύο κολλητές μου, από ένα Venu 2 Plus. Ήθελα να τους πάρω ένα Garmin smartwatch, για όλες τις πολύ σημαντικές μετρήσεις, που διαθέτουν, όμως επέλεξα αυτό το μοντέλο για ακόμη έναν λόγο. Επειδή έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, για κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας από τον καρπό, για να μιλάμε όλη μέρα! Ο περισσότερος χρόνος που λέγαμε, με τους δικούς μου ανθρώπους… Εύχομαι σε όλους, αυτές τις γιορτινές ημέρες, να είναι μαζί με όσους αγαπάνε!

Garmin Smartwatch Venu 2 Plus
Ⓒ Garmin

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ