Smart Life

Σε ποιον/α θα χαρίσει ο Γιώργος Λέντζας το «πολυεργαλείο» Garmin Fenix 7;

Αυτές τις ημέρες μοιράζουμε δώρα και αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους μας

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Λέντζας
Γιώργος Λέντζας επιλέγει swartwatch της Garmin

Το ρολόι Garmin Fenix 7 είναι το ιδανικό δώρο εάν το New Year's resolution περιλαμβάνει φυσιολατρικές εξορμήσεις

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του 2022. Μια χρονιά κάπως πρωτόγνωρη. Αφήνοντας πίσω –σε μεγάλο βαθμό- την απειλή παγκόσμιας υγείας, κληθήκαμε να επανενταχθούμε στην κανονικότητα, να θέσουμε εκ νέου στόχους που είχαμε «παγώσει» και να κάνουμε όνειρα που ματαιώθηκαν. Συναντήσαμε τον Γιώργο Λέντζα κάποιες μέρες πριν την πρωτοχρονιά και μίλησε στην ATHENS VOICE για τις σκέψεις του για το 2022 και τα σχέδια του για το 2023. Μοιράστηκε ακόμη μαζί μας το γιορτινό δώρο που θα κάνει σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Τι κρατάς από τη χρονιά που ολοκληρώνεται;

Τελειώνει μια παράξενη χρονιά που από πολλές απόψεις. Κρατάω σίγουρα τους ανθρώπους που γνώρισα γυρνώντας και πάλι τον κόσμο για το Football Stories, κρατάω τις εμπειρίες που έζησα και τις απλές καθημερινές μέρες που ξυπνούσα ευγνώμων για όλα, όμορφα και άσχημα. 

Ποιο είναι το δικό σου New Year's resolution;

Να συναντηθώ επιτέλους με τη συνέπεια μου, να τελειώσω τα πράγματα που άρχισα το 22'!

Είδαμε πως συμμετείχες στην Xmas καμπάνια της Garminμε hashtag #MyGarminGift – σε ποιον θα το δώσεις και γιατί επιλέγεις ως ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα ένα Garmin Smartwatch;

 Είναι η δεύτερη χρονιά που ανήκω στην οικογένεια της Garmin, οπότε αποφάσισα πως το Fenix 7 με αυτονομία μπαταρίας που ξεπερνάει τον ένα μήνα, ήταν το ιδανικό δώρογια τον κολλητό μου, καθώς σχεδιάζουμε μια διάσχιση χιλίων χιλιομέτρων στην Πίνδο με ποδήλατα! Σε αυτά τα μέρη, όπου όλα μπορούν να στραβώσουν ανά πάσα στιγμή, χρειάζεσαι σίγουρα έναν καλό συνεπιβάτη. Το Garmin ρολόι μου, κατάφερε την χρονιά που μας πέρασε να βρίσκει δορυφόρους σε σημεία που ούτε το κινητό δεν είχε σήμα, να φορτώνει και να κρατάει τους χάρτες για μέρες και να έχει αυτονομία μπαταρίας ικανή να ανταπεξέλθει ανεξαρτήτως διάρκειας. Σίγουρα θα το χρειαστεί φέτος!

ρολόι Garmin Fenix 7

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ