Smart Life

Beko, οι λευκές συσκευές που θα αλλάξουν τη ζωή σου

Απόλαυσε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ζήσε σαν επαγγελματίας

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαμά, μπαμπάς και παιδί στην κουζίνα

Η Beko είναι μια σύγχρονη εταιρεία που σχεδιάζει καινοτόμες λευκές συσκευές για τις ανάγκες μια σύγχρονης οικογένειας

Όλοι έχουν αγαπημένες μάρκες, είτε σε ρούχα, είτε σε παπούτσια, είτε σε ηλεκτρονικές συσκευές. Εγώ πάλι έχω στις λευκές συσκευές, μιας και η Beko δημιουργεί τις πιο καινοτόμες οικιακές συσκευές, σχεδιασμένες να αλλάξουν την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο. Αν υπάρχει κάποιος που δεν θέλει οι συσκευές του να δουλεύουν με τον πιο έξυπνο και πρακτικό τρόπο και να εξοικονομεί ενέργεια, μπορεί να αποχωρήσει από τη συζήτηση!

Η ιστορία της Beko ξεκινάει το 1955 και μετράει δεκαετίες καινοτόμων σχεδίων, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και τεχνολογικής ανάπτυξης σε περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα που εμπνέουν τις νέες γενιές προς αυτή την κατεύθυνση: από συσκευές κουζίνας που εξοικονομούν θρεπτικά συστατικά μέχρι ψυγεία που διατηρούν τα τρόφιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, πραγματοποιεί κομβικές συνεργασίες με τους κορυφαίους οργανισμούς του κόσμου στον τομέα της υγείας και του αθλητισμού, όπως η Μπαρτσελόνα (ψάξε την καμπάνια #EatLikeAPro) ή η Unicef για να ενθαρρύνει παιδιά και γονείς να επιλέξουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Μαμά και παιδιά στην κουζίνα

Για να καταλάβεις όμως πώς κατέληξε να είναι η αγαπημένη μου μάρκα θα πρέπει να σου μιλήσω πιο συγκεκριμένα. Όταν αγοράζεις μια οικιακή συσκευή συνήθως κοιτάζεις το design, την ενεργειακή απόδοση και φυσικά την τιμή. Στην πραγματικότητα όμως, θα έπρεπε να κοιτάζεις και τις τεχνολογίες που προσφέρει κατά τη λειτουργία της. Για παράδειγμα το ψυγείο Beko που επέλεξα εγώ διαθέτει τεχνολογία Harvest Fresh –μια πρωτοποριακή τεχνολογία 3 χρωμάτων, εμπνευσμένη από τη φύση– που μιμείται τον 24ωρο κύκλο του ήλιου μέσα στο συρτάρι συντήρησης του ψυγείου, ώστε να διατηρούνται οι βιταμίνες των λαχανικών και των φρούτων για περισσότερο*. Ουσιαστικά, έχεις ένα μικρό ουράνιο τόξο κλεισμένο στο ψυγείο σου και κάθε φορά που ανοίγεις την πόρτα μπορεί να σε υποδέχεται και άλλο χρώμα – αναλόγως τη φάση του κύκλου! Παράλληλα, η τεχνολογία ψύξης Aeroflow παρέχει στα τρόφιμα ήπια και ισόποση κατανομή κρύου αέρα και συνεισφέρει στο να διατηρούνται φρέσκα, ώριμα και χυμώδη για περισσότερο. Έτσι, μπορώ να καταναλώνω συχνότερα φρούτα και λαχανικά και να εξοικονομώ χρήματα αφού δεν χρειάζεται να πετάω όσα δεν πρόλαβαν να καταναλωθούν τις πρώτες ημέρες.

Ψάχνεις κίνητρο για να μαγειρεύεις πιο συχνά; Δεν έχουμε όλοι το ίδιο ταλέντο στη μαγειρική αλλά αυτό δεν είναι λόγος να απογοητεύεσαι. Ένα φούρνος με έξυπνες λειτουργίες μπορεί να βελτιώσει σε χρόνο dt τις μαγειρικές σου ικανότητες, όπως έκανε και με μένα! Η τεχνολογία Aero Perfect των φούρνων Beko παρέχει ισόποση κατανομή του αέρα στο φούρνο και ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο και ακριβές μαγείρεμα κάθε φορά. Τέλεια κατανομή ζεστού αέρα, τέλεια μαγειρεμένα γεύματα! Όσο για το πλύσιμο των σκευών, μην ανησυχείς. Με την πρωτοποριακή σειρά πλυντηρίων πιάτων της Beko, μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος του καθημερινού πλυσίματος και να αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς, χάρη στα πιο γρήγορα προγράμματα της αγοράς – 28 λεπτά για πλήρες φορτίο.

Παιδί μπροστά σε ανοιχτό ψυγείο

Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι η οικιακή δουλειά που αντιμετωπίζεται πιο συχνά ως αγγαρεία είναι το πλύσιμο των ρούχων. Κατανάλωση ρεύματος, απορρυπαντικών, νερού και… χρόνου είναι οι παράγοντες που λειτουργούν αναβλητικά για τους περισσότερους από εμάς. Ίσως γιατί μέχρι τώρα δεν είχα/είχες δοκιμάσει τα πλυντήρια ρούχων της Beko με τεχνολογία Steamcure για ευκολότερη αφαίρεση λεκέδων και τεχνολογία AquaTech στο χαμηλοτερο επιπεδο ενεργειακής κατανάλωσης της Α κλάσης χάρη στα ήπια και γρήγορα προγράμματα που χρησιμοποιούν τη δύναμη του νερού και είναι τα πιο γρήγορα που κυκλοφορούν στην αγορά με λιγότερο από 49 λεπτά χρόνο πλύσης για πληρες φορτίο. Επομένως, δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζουμε ούτε την αποτελεσματικότητα των συσκευών μας, ούτε τη φύση.

Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που προτιμώ τη Beko. Γιατί χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στις συσκευές της προκειμένου να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη, ενώ παράλληλα είναι committed στο sustainability προκειμένου να συνεισφέρει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και να εξασφαλίσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

*Η τεχνολογία ελέγχεται από την Intertek με βάση τις μετρήσεις της βιταμίνης C και της βιταμίνης Α σε ντομάτες, πράσινες πιπεριές, καρότα, σπανάκια και σέλινα που εκτίθενται στην τεχνολογία φωτός σε σύγκριση με τις συνθήκες της ημέρας 0 σε διάστημα 5 ημερών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ