Smart Life

Βρήκαμε τις καλύτερες Black Friday προσφορές στις συσκευές της Huawei

Εσύ ποια Huawei super προσφορά θα κάνεις δική σου;

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συσκευές Huawei σε προσφορές Black Friday

Huawei: Black Friday προσφορές σε smartphones, tablets, smartwatches, laptops και ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας.

Η Black Friday είναι πάντα μια καλή περίοδος για αγορές. Και μια από τις αγαπημένες των technologyfreaks σαν και εμένα, που ανυπομονούμε να δούμε να πέφτουν οι τιμές των συσκευών που είναι στο bucketlist μας. Φέτος, επιλέγουμε να ανανεώσουμε τις ηλεκτρονικές και smart συσκευές μας με προϊόντα HUAWEI, που κυκλοφορούν σε ανεπανάληπτες πρόσφορές. Θέλετε ένα πανίσχυρο smartphone; Ένα σούπερ αποδοτικό laptop; Ένα κορυφαίο tablet; Ακουστικά με κρυστάλλινο ήχο; Ή μήπως το πιο προηγμένο smartwatch της αγοράς; Ό, τι ψάχνετε το έχει η HUAWEI στις πιο hot τιμές της αγοράς.

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα δυνατό smartphone με προηγμένη κάμερα για να απαθανατίζετε κάθε σας στιγμή, τότε το HUAWEIP50 Pro είναι εδώ και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της HUAWEI, οι φωτογραφίες σας θα γεμίσουν λεπτομέρειες και χρώματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ συνάμα θα έχουν υψηλή ευκρίνεια σε μακρινές αποστάσεις. Η μπαταρία 4360 mAh⁠4 προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζώης, ενώ οι λειτουργίες γρήγορης αλλά και ασύρματης φόρτισης θα σας λύσουν τα χέρια. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη BlackFriday προσφορά στα HUAWEI προϊόντα και θα το βρείτε με όφελος έως και 400 ευρώ.

To HUAWEI P50 Pro.
To HUAWEI P50 Pro.

Οι προσφορές στα smartphones δεν σταματάνε όμως εδώ. Με εξελιγμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά και premiumdesign θα βρείτε επίσης και το novaY70, που έρχεται να προσφέρει την πιο αξιόπιστη διαδραστική εμπειρία. Με το εξαιρετικό DNA της σειράς novaY, έχει συγκεντρώσει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων την οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών, την μεγάλη μπαταρία 6000 mAh που φορτίζει ταχύτατα χάρη στο HUAWEI SuperCharge 22,5W αλλά και το κορυφαίο σύστημα τριπλής κάμερας AΙ για τους λάτρεις της φωτογραφίας και των selfies. Σε μοναδικές προσφορές θα βρείτε επίσης το nova 9 SE και το novaY90.

To HUAWEI Nova Y70.
To HUAWEI Nova Y70.

Φυσικά, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας smartphone με τα ασύρματα ακουστικά Freebuds 4i, που κοστίζουν μόλις 59 ευρώ. Με κομψό σχεδιασμό, ενεργό noisecancellation και 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, η αγαπημένη σας μουσική θα σας συνοδεύει σε κάθε βήμα. Η θήκη φόρτισης σε οβάλ σχήμα έχει πρωτότυπη σχεδίαση, με απαλή υφή που δεν μπορείτε παρά να λατρέψετε.

Τα ασύρματα ακουστικά Freebuds 4i.
Τα ασύρματα ακουστικά Freebuds 4i.

Μέσα στις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε προϊόντα HUAWEI θα βρείτε και τα smartwatch (πλέον το δικό μου αγαπημένο gadget που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, διευκόλυνση και αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας μου). Το WatchGT2 είναι το τέλειο έξυπνο ρολόι για εσάς αν αναζητάτε την ισορροπία μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας. Αυτό γιατί η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει ακριβή δεδομένα μέτρησης υγείας και αθλητικών επιδόσεων ενώ παράλληλα διαθέτει περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου του γκολφ. Ο σχεδιασμός μινιμαλιστικός και οι δυνατότητες ισχυρές, στοχεύει να γίνει ο ιδανικός σας σύντροφος για την καθημερινή προπόνηση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Watch GT2 της HUAWEI.
Το Watch GT2 της HUAWEI.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα νέο laptop με μεγάλη οθόνη που παραμένει παράλληλα ελαφρύ και λεπτό, η HUAWEI προσφέρει την λύση με το MatebookD16. Η οθόνη 16 ιντσών έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της νέας εποχής, της εξ αποστάσεως εργασίας και της εκπαίδευσης. Στα πλεονεκτήματα ο πανίσχυρος επεξεργαστής 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series υψηλής απόδοσης, με τις απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών.

Το Matebook D16 της HUAWEI.
Το Matebook D16 της HUAWEI.

Και τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά tablets της αγοράς έρχονται με τις πιο εξαιρετικές τιμές. Το HUAWEIMatePad με οθόνη των 10.4’ ξεχωρίζει για τον καθηλωτικό ήχο αλλά και για την λειτουργικότητα του. Συνοδεύεται από πληκτρολόγιο και προσφέρει με αυτόν τον τρόπο εμπειρία λάπτοπ, καλύπτοντας πλήρως όλε στις ανάγκες, τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση. Θα το βρείτε σε μια από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις, γλυτώνοντας με την αγορά του 80 ευρώ.

Το Huawei MatePad 10,4'.
Το Huawei MatePad 10,4'.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ