Smart Life

Η ντουλάπα που ταιριάζει σε κάθε σπίτι

Είναι μοντέρνα, τελευταίας τεχνολογίας και χωράει όλες τις μικρές απολαύσεις

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κουζίνα με ψυγείο ντουλάπα LG

Ψυγείο ντουλάπα LG: Υψηλή τεχνολογία και μοναδικό design για κάθε γούστο και κάθε σπίτι.

Άλλοι ονειρεύονται ένα δωμάτιο ντουλάπα που θα χωρέσει όλα τους τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Εγώ πάλι ανέκαθεν ονειρευόμουν μια ντουλάπα ψυγείο που θα χωράει όλες τις μικρές –ή και όχι- λιχουδιές, πολλά φρούτα και λαχανικά, μαγειρεμένα φαγητά σε τάπερ και δεκάδες υλικά για μαγείρεμα αλλά και γλυκά, ένας μαγικός χώρος ψύξης γεμάτος με όλα όσα χρειάζεται κανείς για να δημιουργήσει υπέροχα πιάτα. Δεν έχω χειρότερο άλλωστε από το να πρέπει κάθε εβδομάδα να κάνω αναδιάταξη στα ράφια του ψυγείου ώστε να χωρέσουν τα πράγματα. Ψάχνοντας λοιπόν πρόσφατα για ψυγείο ντουλάπα, ανακάλυψα ότι η LG έχει πολλές επιλογές που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και να ταιριάξουν σε κάθε σπίτι, ανάλογα με το χώρο που διαθέτει.

Κουζίνα με ψυγείο ντουλάπα LG

Μια επιλογή είναι να διαλέξεις ένα ψυγείο ντουλάπα οριζόντιας διάταξης με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και ψύξη στο κάτω μέρος, δίνοντας έμφαση στο design, τις προηγμένες λειτουργίες και τη μεγάλη χωρητικότητα. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του ψυγείου ντουλάπα κάθετης διάταξης που διαθέτει εξίσου κομψό design και μεγάλη χωρητικότητα αλλά η συντήρηση είναι κάθετη στο αριστερό μέρος και η ψύξη κάθετη στο δεξί μέρος. Κι αν νομίζεις ότι για να έχεις ψυγείο ντουλάπα χρειάζεσαι δωμάτιο κουζίνας σε μέγεθος γηπέδου γελιέσαι, αφού η LG έχει τα  slim μοντέλα με μικρότερο πλάτος που μπορούν να τοποθετηθούν σε πιο περιορισμένους χώρους. Ακόμα μια νέα πρόταση από την LG είναι το ψυγείο ντουλάπα Combo. Τα νέα μοντέλα συντήρησης σε συνδυασμό με τα νέα μοντέλα κατάψυξης ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους και αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε κουζίνα που διακρίνεται για το design και τη μεγάλη χωρητικότητα. Η μοναδική σχεδίασή τους παραπέμπει σε εντοιχισμένη εμφάνιση, φέρνοντας κομψότητα και λειτουργικότητα στην κουζίνα.

Κουζίνα με ψυγείο ντουλάπα LG

Πέρα από το κομψό σχεδιασμό που θα προσθέσει πόντους στη διακόσμηση του χώρου, το πιο σημαντικό κομμάτι στην επιλογή ενός ψυγείου είναι η συντήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων και οι λειτουργίες που προσφέρει. Στα ψυγεία ντουλάπες της LG, αναλόγως το μοντέλο, βρήκα εκτός από μεγάλη χωρητικότητα που επιτρέπει τη φύλαξη πολλών τροφίμων και ποτών, πολλές καινοτόμες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, η τεχνολογία LinearCooling™ μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας  και εξασφαλίζει τη φρεσκάδα των τροφίμων¹. Με το σύστημα Smart Diagnosis™ μπορείς να ενημερωθείς και να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα στη συντήρηση, να παρακολουθείς την κατανάλωση της ενέργειας και να ενημερώνεσαι για τυχόν παραβλέψεις, όπως το να μείνει η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή. Χάρη στην τεχνολογία DoorCooling+™, υπάρχει πιο ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη με αποτέλεσμα τα ποτά να είναι πιο κρύα και τα τρόφιμα να παραμένουν πιο φρέσκα και με την τεχνολογία ThinQ™ είναι δυνατή η απομακρυσμένη διαχείριση του ψυγείου σου!

Κουζίνα με ψυγείο ντουλάπα LG

Προσωπικό αγαπημένο χαρακτηριστικό, το InstaView™ πάνελ που συνδυάζει design και χρηστικότητα. Απλώς χτυπάς δύο φορές επάνω στο γυάλινο πανελ στην πόρτα του ψυγείου και το περιεχόμενο στο εσωτερικό φωτίζεται, ώστε να βλέπεις τα πάντα χωρίς να χάνεις ψύξη. Δύο γρήγορα χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ σε χωρίζουν από το να δεις αν υπάρχουν αρκετά από τα αγαπημένα σου σνακ και αναψυκτικά πριν πας για ψώνια, χωρίς να ανοίξεις την πόρτα. Εσύ θα κάθεσαι να κρυώνεις μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου σου;

Κουζίνα με ψυγείο ντουλάπα LG

¹Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη μέτρηση του χρόνου που χρειάστηκε για να επιτευχθεί 5% ρυθμός μείωσης βάρους του κινέζικου λάχανου στο ράφι του χώρου φρέσκων τροφίμων του μοντέλου LGE LinearCooling GSXV91NSAE. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει στην πραγματική χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ