Smart Life

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με σχολικά GIM… και είσαι πάντα ΙΝ

Ένα brand με διαχρονική παρουσία

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδιά σε σχολική τάξη
© Pexels/ Max Fischer

Σχολικά είδη: Βρες τσάντες, χαρτικά, κασετίνες, τσαντάκια φαγητού και πολλά ακόμη σχέδια με αγαπημένους παιδικούς ήρωες.

Η νέα σχολική χρονιά είναι σχεδόν εδώ, τα παιδιά αναζητούν τα καινούργια τους σχολικά είδη και οι γονείς τρέχουν να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες -κατά τις λίστες- αγορές. Σειρές και ήρωες με δυναμική και «απόλυτο σχεδιασμό» καθώς και προϊόντα με αξιοπιστία και απόλυτα λειτουργικά, θα βρουν όλοι στη μεγάλη και εντυπωσιακή συλλογή GIM σχολικών.

Μια σειρά από ήρωες όπως Minnie, Mickey, Barbie, Spiderman, Frozen, Paw Patrol, Nerf καθώς και οι νέοι League of Legends, Sonic και Emoji κυκλοφορούν ήδη στα μεγαλύτερα καταστήματα σχολικών ειδών.

Σχολικά είδη με την Miraculous Ladybug

Οι σειρές διαθέτουν μια πλήρη γκάμα με τσάντα τρόλεϊ, σακίδιο πλάτης δημοτικού και νηπίου, κασετίνες γεμάτες και βαρελάκια, παγούρια, τσαντάκια φαγητού και πολλά πολλά ακόμη.

Η κατασκευή της τσάντας εμπνέει και κερδίζει την εμπιστοσύνη των γονέων με ενισχυμένους ιμάντες πλάτης, ανατομική πλάτη, ρυθμιζόμενο διπλό χερούλι μεταφοράς στα τρόλεϊ, πολλαπλές θήκες για εύκολη και λειτουργική χρήση.

Σχολικά είδη με το League of Legends

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει επίσης το νέο GIM TV SPOT με το τραγούδι “GIM και είσαι πάντα ΙΝ” το οποίο κυκλοφορεί στο YouTube και έχει ήδη αγαπηθεί. 

GIM kai eisai IN - GIM Back To School Spot

Ολόκληρη τη συλλογή μπορεί να προμηθευτεί το ενδιαφερόμενο κοινό από βιβλιοπωλεία, πολυκαταστήματα και επιλεγμένα καταστήματα.

Fb: gimania.gr

Website: www.gimania.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ