Smart Life

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις σε επιμόρφωση σε σένα ή το παιδί σου

Υψηλού επιπέδου φροντιστηριακή εκπαίδευση για μαθητές όλων των βαθμίδων

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Σύγχρονες μορφές και μέθοδοι διδασκαλίας υψηλού επιπέδου από καταξιωμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό με πολυετή διδασκαλία και επιστημονική κατάρτιση.

Όλοι οι γονείς επιθυμούν το καλύτερο για τα παιδιά τους, ειδικά όσον αφορά τα εφόδια που πρόκειται να αποκτήσουν από την εκπαίδευση και θα τα βοηθήσουν να χτίσουν το μέλλον τους. Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα με το σύνθημα «Ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται» συνεχίζουν να στηρίζουν κάθε μαθητή προσφέροντας υψηλού επιπέδου φροντιστηριακή εκπαίδευση. Στηρίζοντας το εκπαιδευτικό τους έργο στο καταξιωμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό με πολυετή διδασκαλία και επιστημονική κατάρτιση, εφαρμόζουν σύγχρονες μορφές και μεθόδους διδασκαλίας υψηλού επιπέδου, χαράζοντας στρατηγικές διαβάσματος από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όπου χιλιάδες μαθητές θα καθίσουν για πρώτη φορά στα θρανία των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας ή θα προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, κρίνεται απαραίτητη η επαφή τους με τη φροντιστηριακή εκπαίδευση που σε συνδυασμό με το σχολείο τους προετοιμάζει για την επιτυχία και εκπλήρωση του παραπάνω ονείρου. Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα μπορεί κανείς να βρει Κέντρα Μελέτης για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, μαθήματα Ρομποτικής, προγράμματα σπουδών Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ, προετοιμασία για την Πιστοποίηση γνώσεων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αλλά και μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών σε επίπεδο Lower και Proficiency.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Μελέτη για Παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου

Το Κέντρα Μελέτης των Εκπαιδευτικών Κέντρων Παπαδέα απευθύνεται στα παιδιά των τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου, τα οποία αναλαμβάνουν καθημερινά να μεταφέρουν από τα Σχολεία τους στο χώρο του Φροντιστηρίου. Ο στόχος του Μελετητηρίου Δημοτικού & Γυμνασίου δεν είναι η απλή διεκπεραίωση των υποχρεώσεων του μαθητή προς το Σχολείο αλλά η εμπέδωση της ύλης, η αφομοίωση γνώσεων, η ολοκλήρωση της μελέτης σε χρόνους τέτοιους, ώστε να έχει ικανό ποιοτικό χρόνο για τις υπόλοιπες εξωσχολικές του δραστηριότητες. Καθημερινά, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, γίνεται σε τάξεις απόλυτα ταιριαστές για την ηλικία των μαθητών και το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε οι μικροί μαθητές να είναι παραγωγικοί και ξεκούραστοι κατά τη διάρκεια της μελέτης. Παράλληλα, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τους Η/Υ και τη Ρομποτική, ενώ προσφέρεται και δημιουργική απασχόληση μετά το τέλος των μαθημάτων. Εδώ μπορούν επίσης να προετοιμαστούν για την εισαγωγή σε Πρότυπα Γυμνάσια.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Προετοιμασία Γυμνασίου και Λυκείου

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην προετοιμασία Γυμνασίου + Λυκείου, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα, τα τελευταία 40 χρόνια, μέσα από μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στην Εκπαίδευση, συνεχίζουν να στηρίζουν ενεργά και δυναμικά την επίτευξη των στόχων των υποψηφίων μαθητών τους και την πρόσβασή τους τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την Πανεπιστημιακή Σχολή της επιλογής τους, όσο και στην ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της προσωπικής παρακολούθησης της απόδοσης κάθε μαθητή με ειδικό σύστημα δεικτών απόδοσης, με το ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ και προσωπικές συναντήσεις με το σύμβουλο προόδου κάθε μαθητή, συνολική στήριξή τους μέχρι τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, αλλά και προσφορά, όπου απαιτείται, έκτακτων ωρών, ακόμη και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης, μέσω της ΔΩΡΕΑΝ χορήγησης του τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους μαθητές του Λυκείου, βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν ποια επαγγέλματα είναι ανερχόμενα και ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους αλλά και ποια είναι κορεσμένα στην αγορά εργασίας.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Πιστοποίηση Πληροφορικής

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα λειτουργεί και τμήμα Πιστοποίησης βασικών γνώσεων Πληροφορικής της Global Cert με ISO 9001:2008 και τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η Global Cert είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστή και γνώσεων Πληροφορικής σε εισαγωγικό, βασικό και εξειδικευμένο επίπεδο. Είναι Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης από το 2013 στην Ελλάδα. Ακόμη, το εκπαιδευτήριο πραγματοποιεί και μαθήματα εξ αποστάσεως για την απόκτηση πτυχίου Η/Υ.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών για κάθε επίπεδο

Η εκμάθηση Αγγλικών αποτελεί νέα εμπειρία στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα, καθώς παράλληλα με τα τμήματα των μαθητών, λειτουργούν ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων για πτυχία επιπέδου Lower, Advanced και Proficiency, παρέχοντας πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα πτυχία LRN – NYLC – NOCN TIE, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ. Επίσης, παρέχονται έτοιμες οι ερωτήσεις και απαντήσεις 7-10 θεμάτων των προφορικών και 7 -10 θεμάτων Έκθεσης. Σχετικά με το πτυχίο NYLC ο σπουδαστής μπορεί να εξετασθεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμή και όχι μόνο Χριστούγεννα ή καλοκαίρι, η δε έκδοση του πτυχίου πραγματοποιείται σε 15 ημέρες μετά τις εξετάσεις.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης Lower, Advanced και Proficiency του Κρατικού Πτυχίου Γλωσσομάθειας Ισπανικών μέσω ταχύρρυθμου προγράμματος με τις εξετάσεις να πραγματοποιούνται Χριστούγεννα ή καλοκαίρι. Και εδώ παρέχονται έτοιμες οι ερωτήσεις και απαντήσεις 7-10 θεμάτων των προφορικών και 7 -10 θεμάτων Έκθεσης. Απαιτείται καθημερινό διάβασμα 1-2 ωρών. Τα ισπανικά είναι η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο με περισσότερους από 510 εκατομμύρια ανθρώπους σε 31 χώρες να μιλούν ισπανικά σήμερα. Τα ισπανικά είναι μια εύκολη γλώσσα για τους αγγλόφωνους να μάθουν, επειδή ανήκουν στην ίδια γλωσσική οικογένεια, την ινδοευρωπαϊκή.

ekpaideysi-m-papadea-1

Φοιτητικά Μαθήματα ΠΑ.Δ.Α

Στα Εκπαιδευτήρια Παπαδέα, ομάδα έμπειρων Μαθηματικών αναλαμβάνει την προετοιμασία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικης (ΠΑ.Δ.Α) στα μαθήματα Μαθηματικών. Υποστηρίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση με όλα τα σύγχρονα περιβάλλοντα εκπαίδευσης και επικοινωνίας.

Ρομποτική

Τέλος, τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα πάντα για τη Ρομποτική. Η Ρομποτική αποτελεί εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, γιατί συνδυάζει μοναδικά τη μάθηση με τη δίψα του παιδιού για παιχνίδι, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Η εκπαίδευση με τη Ρομποτική πραγματοποιείται με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι δουλεύουν σε ομάδες χρησιμοποιώντας ένα εκπαιδευτικό πακέτο που περιέχει επεξεργαστή (μυαλό), αισθητήρες (αισθήσεις) ως εισόδους της κατασκευής, κινητήρες ως εξόδους και δομικά στοιχεία για την ολοκλήρωση της κατασκευής. Η  ενασχόληση με τη  Ρομποτική ενέχει δύο ειδών δραστηριότητες: μια κατασκευαστική και μια προγραμματιστική. Έτσι, τα παιδιά μέσω της Ρομποτικής ενθουσιάζονται, ανακαλύπτουν, κατασκευάζουν, μαθαίνουν και αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες που τα βοηθούν να συνεργάζονται, να επικοινωνούν με τον κόσμο γύρω τους, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν τις δικές τους ικανότητες.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δε θα ήταν το ίδιο, αν στο τιμόνι των Εκπαιδευτικών Κέντρων Παπαδέα δε βρισκόταν η ιδιοκτήτριά τους, Έφη Παπαδέα, η οποία από το 1996 υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, οργάνου που εκπροσωπεί 150.000 εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στο φροντιστηριακό χώρο. Απόφοιτος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του Αγγλικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Έφη Παπαδέα βάζει εδώ και χρόνια την προσωπική της υπογραφή στην ελληνική εκπαίδευση, καθώς μεταξύ άλλων είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, του Δικτύου Προστασίας για τα δικαιώματα των παιδιών και της Εκπαιδευτικής Αρωγής Νέων στα Αναμορφωτήρια.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα μπορείτε να βρείτε ειδικές τιμές για πολυτέκνους, ανέργους, φοιτητές, εργαζομένους σε ΕΦΚΑ, ΕΒΕΑ, ΟΤΕ και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ και οι τρεις χώροι βρίσκονται δίπλα σε στάσεις Metro.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ