Smart Life

Κυριακάτικο τραπέζι για 4 άτομα με λιγότερα από 19 ευρώ; Κι όμως υπάρχει!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει τον τρόπο!

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριακάτικο τραπέζι

Αναζητήστε τα προϊόντα «Κάθε μέρα χαμηλή τιμή» στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Από όλα τα γεύματα που μπορεί να απολαμβάνει κανείς μέσα στην εβδομάδα, ένα είναι που θυμίζει γιορτή. Ένα είναι αυτό που θα συγκεντρώσει γύρω του όλη, ανεξαιρέτως, την οικογένεια και που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να αδημονούν για το επόμενο πιάτο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το τραπέζι της Κυριακής!

 Αυτή η ελληνική συνήθεια ίσως να κρατάει από τις παλιές εποχές, τότε που τα σχολεία λειτουργούσαν και το Σάββατο και που η οικογένεια περνούσε μαζί την Κυριακή σαν ημέρα γιορτής. Γύρω από το τραπέζι συγκεντρώνονταν τότε οι γονείς και όλα τα παιδιά, μικρότερα και μεγαλύτερα, αλλά και οι παππούδες και οι γιαγιάδες της οικογένειας. Ακόμα κι αν σήμερα είναι, αντικειμενικά, πιο δύσκολο να συγκεντρώνεται όλη η ευρύτερη οικογένεια για το τραπέζι της Κυριακής, καλό είναι να τηρούμε το άτυπο αυτό «έθιμο» ιδίως για όσα χρόνια τα παιδιά είναι ακόμα μικρά. Άλλωστε, τι καλύτερο από το να περνάμε την πρώτη και πιο ξέγνοιαστη ημέρα της εβδομάδας δημιουργώντας όμορφες, οικογενειακές αναμνήσεις γύρω από ένα τραπέζι;

ΑΒ Βασιλόπουλος

Πρωταγωνιστής κάθε τραπεζιού, βέβαια, είναι το φαγητό! Και το κυριακάτικο μενού έχει κάτι το διαφορετικό. Συνήθως είναι εμπνευσμένο από τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων, έχει μεγάλη ποικιλία και πάντα περιλαμβάνει… επιδόρπιο! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως για ένα γεμάτο κυριακάτικο τραπέζι θα χρειαστεί να ξοδέψει κανείς πολλά χρήματα. Γιατί η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει περισσότερα από 700 αγαπημένα κι άκρως ποιοτικά προϊόντα, σε σταθερά χαμηλές τιμές, κάθε μέρα! Προκειμένου να τα βρίσκουμε εύκολα στο ράφι και το ΑΒ Εshop, τα προϊόντα της λίστας φέρουν το ειδικό γαλάζιο σήμα με το γαλάζιο χεράκι και τη σήμανση «κάθε μέρα Χαμηλή Τιμή». Εμείς «τεστάραμε» τις τιμές αλλά και την ποικιλία, δημιουργώντας ένα πλούσιο και πλήρες μενού για το επόμενο κυριακάτικο τραπέζι μιας τυπικής οικογένειας τεσσάρων ατόμων.

Γεμιστά μανιτάρια

Ξεκινάμε, λοιπόν, από τα ορεκτικά. Ή αλλιώς, τα μικρά πιάτα που πλαισιώνουν το κυρίως γεύμα, μιας που ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στα σπιτικά τραπέζια είναι το γεγονός πως όλα σερβίρονται την ίδια στιγμή ώστε να χορτάσει πρώτα το μάτι. Σερβίρουμε, λοιπόν, ΑΒ Μανιτάρια Portobello γεμιστά με ΑΒ Φρέσκια Mozzarella και μυρωδικά! Θα μας κοστίσουν μόλις 3 ευρώ συνολικά και θα αφήσουν και χώρο στο τραπέζι για μια πλούσια χωριάτικη σαλάτα με ΑΒ Τομάτες Ελληνικές, ΑΒ Αγγουράκια και φυσικά, λαχταριστά κομμάτια ΑΒ Φέτα Τριπόλεως ΠΟΠΘα ξοδέψουμε γι’ αυτήν περίπου 4 ευρώ.

Χωριάτικη σαλάτα

Ώρα για το κυρίως, και προτείνουμε λαχταριστή γαριδομακαρονάδα με AB Γαρίδες κατεψυγμένες αποφλοιωμένες & προβρασμένες, ΑΒ Λινγκουίνι al Bronzo και ΑΒ Τομάτα στον Τρίφτη, με λιγότερα από 7 ευρώ! Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό. Το τραπέζι θα ολοκληρωθεί όταν η μαμά σερβίρει λαχταριστό ΑΒ Παγωτό Βανίλια Σοκολάτα Φράουλα οικογενειακό, με μόλις 4 ευρώ. Και θα μας μείνει κιόλας, για να καλύψει τις απογευματινές λιγούρες μέσα στην εβδομάδα.

Γαριδομακαρονάδα

Με μόλις 19 ευρώ, λοιπόν, φτιάξαμε ένα πλήρες, γευστικό και άκρως ποιοτικό μενού για μία οικογένεια τεσσάρων ατόμων. Εμείς, δηλαδή, δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο. Το σπουδαίο είναι αυτό που κάνει η ΑΒ Βασιλόπουλος, που με περισσότερα από 700 αγαπημένα προϊόντα με τη σήμανση «κάθε μέρα χαμηλή τιμή», έδωσε την πιο όμορφη γεύση σε μια υπέροχη οικογενειακή στιγμή, με κόστος λιγότερο από 5 ευρώ κατ’ άτομο.

Παγωτό

Εσείς πώς έχετε φανταστεί το επόμενο Κυριακάτικο τραπέζι σας; Αναζητήστε τα προϊόντα «Κάθε μέρα χαμηλή τιμή» με το γαλάζιο χεράκι, τόσο στα φυσικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, όσο και στο ΑΒ Eshop και… καλή Κυριακή!

ab

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ