Smart Life

Selina: Ένα διαφορετικό καλοκαίρι μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας φιλοξενίας στον κόσμο

Ανακαλύψτε νέους προορισμούς στην Ελλάδα για μοναδικές ταξιδιωτικές και lifestyle εμπειρίες

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Selina Pelion

Selina: Η παγκόσμια πλατφόρμα φιλοξενίας παρουσιάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εμπειριών και δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων της και όχι μόνο.

Η Selina, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας και βιωματικών εμπειριών ανά τον κόσμο που λειτουργεί ήδη τρεις προορισμούς στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εμπειριών και δραστηριοτήτων για τους επόμενους μήνες, για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων της και όχι μόνο.

Selina Paros

Μουσική και DJ sets, δραστηριότητες στη φύση, events, τοπικές γεύσεις και ετικέτες κρασιών, open-air προβολές, wellness sessions, coworking spaces σε μοναδικές τοποθεσίες και πολλές ακόμα εμπειρίες… κάθε μέρα, σε κάθε προορισμό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Selina αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα βιωματικής φιλοξενίας σε παγκόσμια κλίμακα. Τα σημεία της συνδυάζουν όμορφα σχεδιασμένα καταλύματα με πολλά καινοτόμα facilities για εργασία, αναψυχή, ευεξία και τοπικές εμπειρίες ανά τοποθεσία. Οι προορισμοί Selina σε όλο τον κόσμο είναι σχεδιασμένοι για σύγχρονους ταξιδιώτες -  νομάδες, δημιουργικούς εξερευνητές και εργαζόμενους που δουλεύον εξ ' αποστάσεως, παρέχοντας στους επισκέπτες μια υποδομή που επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, για να ταξιδεύουν και να εργάζονται οπουδήποτε επιθυμούν, εύκολα και απρόσκοπτα.

Το ολοκαίνουργιο Selina Paros στον δημοφιλή κόλπο της Πούντας, προσκαλεί όλους όσοι βρεθούν στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων σε μια μεγάλη επιλογή από δραστηριότητες, από kitesurf και watersports μέχρι yoga και πρωτότυπες προτάσεις training sessions δίπλα στη θάλασσα. Παράλληλα, το εστιατόριο, το μπαρ και το lounge deck του The Beach at Selina Paros αποτελούν ήδη προορισμό για όλη την ημέρα, με μία σειρά από θεματικά events όπως προβολές ταινιών, street food, bonfire sessions, aperitivo με τοπικές επιλογές και special sunset  DJ sets κάθε Σαββατοκύριακο. Από πρωινή yoga μέχρι extreme water sports και από κυκλαδίτικες γεύσεις μέχρι σινεμά στην παραλία, η Selina προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες για κάθε ταξιδιώτη.

Selina Paros
Selina Paros
Selina Paros
Selina Paros

Παράλληλα, για όσους προτιμούν τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας, το Selina Centavrus Pelion παρουσιάζει το δικό του concept αντίστοιχα, με μια σειρά δραστηριοτήτων και events που επίσης συνδέουν τους επισκέπτες με την περιοχή και τις τοπικές κοινωνίες, ενώ αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του Πηλίου, τόσο στην περιοχή της Μακρυνίτσας όσο και στις κοντινές παραλίες. Wellness sessions με θέα, γαστρονομικές προτάσεις με βάση τα τοπικά προϊόντα, περιηγήσεις στο βουνό και βιωματικά workshops βασισμένα στην παράδοση, είναι κάποιες από τις επιλογές του φετινού προγράμματος εμπειριών του προορισμού.

Selina Centavrus Pelion
Selina Centavrus Pelion
Selina Pelion Restaurant

Τέλος, το Selina Athens στην Πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της πόλης φιλοδοξεί να αποτελέσει all-day & night προορισμό για τους λάτρεις του κέντρου της Αθήνας και των ιδιαίτερων επιλογών διασκέδασης. Το Selina Rooftop Athens, με τη χαρακτηριστική θέα της πόλης από ψηλά, προσφέρει πλέον ανανεωμένο και ιδιαίτερο μενού φαγητού και ποτού, ενώ το πρόγραμμα στην αγαπημένη ταράτσα είναι γεμάτο με νέες προτάσεις για όλο το καλοκαίρι. Wine tasting,  BBQs και live μουσική, open air cinema και θεματικά μενού, events & DJ sets με επιλεγμένα ελληνικά και διεθνή ονόματα και yoga & wellness sessions είναι κάποιες από τις προτάσεις της διεθνούς πλατφόρμας φιλοξενίας που προσκαλεί το κοινό σε ένα ολοκαίνουργιο concept.

Selina Rooftop Athens
Selina Rooftop Athens
Selina Athens Wellness

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για τη Selina, Selina Athens και The Beach Paros μέσω Instagram ή εναλλακτικά στην επίσημη ιστοσελίδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ