Smart Life

5 λόγοι για να αποκτήσεις έπιπλα κήπου και βεράντας από τη LEROY MERLIN

Τα καλύτερα για την ανανέωση και τη διακόσμηση κήπου

Φίλιππος Κόλλιας
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι λόγοι που κάνουν τα έπιπλα της LEROY MERLIN την καλύτερη επιλογή για τον κήπο σου.

Τα έπιπλα κήπου και βεράντας είναι πολύ σημαντικά για να διαμορφώσεις τους εξωτερικούς σου χώρους αποτελεσματικά και καλαίσθητα, ώστε να μπορείς να τους απολαύσεις όπως πάντα ήθελες. Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας, για να βρούμε από πού τελικά συμφέρει να αποκτήσεις τα έπιπλα κήπου που χρειάζεσαι και μάντεψε που καταλήξαμε… στον απόλυτο προορισμό για τον κήπο που δεν είναι άλλος από την LEROY MERLIN.

Στη LEROY MERLIN συναντήσαμε μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα κήπου που πραγματικά θα χάσεις, αν έστω δεν της ρίξεις μια ματιά… δεν είναι μόνο η ποικιλία όμως, αλλά και η άριστη ποιότητα των επίπλων, εν συναρτήσει με τις πολύ οικονομικές τιμές της! Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά γιατί πρέπει να επιλέξεις έπιπλα κήπου από τη LEROY MERLIN…

Βρίσκεις σαλόνια, τραπέζια και καρέκλες κήπου σε εξαιρετικές τιμές

Όταν αναδιαμορφώνεις τον κήπο σου είναι πολύ σημαντικό να έχεις προμηθευτεί τα βασικά έπιπλα κήπου που χρειάζεσαι για να κάθεσαι και να απολαμβάνεις στιγμές ξεκούρασης με την οικογένεια και τους φίλους σου. Στη LEROY MERLIN λοιπόν, θα συναντήσεις μεγάλη γκάμα από σαλόνια κήπου, τα οποία περιλαμβάνουν καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες κήπου, σε πληθώρα χρωμάτων και διαστάσεων, και όλα σε προσιτές τιμές ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Ακόμη πέρα από τα σετ επίπλων θα βρεις και τραπέζια κήπου τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις με καρέκλες, για να έχεις ένα ευχάριστο μέρος για να απολαύσεις τον καφέ σου ή να δημιουργήσεις μια μεγάλη τραπεζαρία κήπου για να απολαμβάνεις τις γευστικές σου δημιουργίες παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους!

Bonus tip: αν έχεις ήδη αποφασίσει ποια θα είναι τα βασικά έπιπλα κήπου σου, τότε συνδύασέ τα με τα μαξιλάρια κήπου της LEROY MERLIN, για να προσθέσεις επιπλέον άνεση και χρώμα στους εξωτερικούς σου χώρους!

Έχεις αμέτρητες επιλογές για τη σωστή σκίαση του κήπου σου 

Στη LEROY MERLIN ξέρουν πολύ καλά πως η σκιά σε έναν κήπο είναι από τα πιο σημαντικά ζητήματα που σκέφτεται κανείς όταν διαμορφώνει τον εξωτερικό του χώρο. Έτσι, έχει συμπεριλάβει στη γκάμα της, πληθώρα επιλογών για την αποτελεσματική σκίαση του κήπου σου.

Μπορείς να διαλέξεις είτε πανιά σκίασης τα οποία είναι οικονομικά και εύκολα στην τοποθέτηση, την αποθήκευση και τον καθαρισμό τους, είτε ομπρέλες κήπου οι οποίες μετακινούνται και αποθηκεύονται και αυτές με μεγάλη άνεση. Επίσης, αν ψάχνεις μια πιο επιβλητική και καλαίσθητη λύση, στη LEROY MERLIN θα βρεις ακόμη και κιόσκια τα οποία θα σου προσφέρουν μια μόνιμη και σταθερή λύση σκίασης για τον κήπο σου!

Έχεις διαθέσιμα έπιπλα κήπου που προσφέρουν μόνο χαλάρωση

Πέρα από τα απαραίτητα έπιπλα που χρειαζόμαστε όλοι στον κήπο μας, υπάρχουν και αυτά που θα μας προσφέρουν το κάτι παραπάνω για να χαλαρώσουμε. Η LEROY MERLIN, ως ο πλέον ειδικός για τα έπιπλα κήπου, έχει συμπεριλάβει στη γκάμα της δεκάδες επιλογές, για να διαλέξεις αυτά που θα ταιριάξουν καλύτερα με τα γούστα σου!

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αιώρες που είναι οικονομικές, εύκολες στην τοποθέτηση, τη μετακίνηση και τον καθαρισμό τους ή ανάμεσα σε κούνιες κήπου που όχι μόνο θα σου προσφέρουν ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης αλλά θα λειτουργήσουν και ως διακοσμητικό στοιχείο για τον κήπο σου! Επίσης μην ξεχνάς και τις ξαπλώστρες, οι οποίες είναι πάντα χρήσιμες, είτε ο κήπος σου διαθέτει πισίνα είτε όχι!

Μπορείς να φτιάξεις ακόμη και την περίφραξη του κήπου σου

Η LEROY MERLIN δεν περιορίζεται μόνο στα έπιπλα κήπου… διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από είδη περίφραξης κήπου ώστε να σε προμηθεύσει με τα κατάλληλα εφόδια για να διαμορφώσεις τους εξωτερικούς σου χώρους έτσι όπως πάντοτε ήθελες! Μεταξύ άλλων, μπορείς να επιλέξεις αυλόπορτες, πέργκολες, καλαμωτές, φράχτες και μπορντούρες ώστε να βελτιώσεις την κατανομή των χώρων και να δημιουργήσεις νοητά δωμάτια για τον κήπο σου!

Δίνεις την προσωπική σου πινελιά με τα είδη διακόσμησης κήπου 

Με μια πρώτη σκέψη η διακόσμηση του κήπου μπορεί να σου ακούγεται περιττή… πίστεψέ μας όμως είναι αυτή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μεταμορφώσει τον κήπο σου! Στα είδη διακόσμησης της LEROY MERLIN βρίσκεις συντριβάνια που θα προσθέσουν τόνους δροσιάς και χαλάρωσης στο τοπίο του κήπου σου, αλλά και φαναράκια που θα το χρωματίσουν και θα το φωτίσουν με καλαίσθητο τρόπο τις νυχτερινές ώρες!

(Και) Φέτος ο απόλυτος προορισμός για έπιπλα κήπου και βεράντας είναι τα LEROY MERLIN

Αν έχεις φτάσει μέχρι εδώ τότε μάλλον έχεις καταλήξει και εσύ όπως και εμείς πως ο νούμερο 1 προορισμός για έπιπλα κήπου στην Ελλάδα είναι η LEROY MERLIN! Αν πάλι πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να βρεις και καλύτερα, τότε ξανασκέψου το: στη LEROY MERLIN υπάρχει πάντα η δυνατότητα να γίνεις μέλος στο LEROY MERLIN club και να έχεις πρόσβαση σε ακόμη καλύτερες τιμές σε έπιπλα κήπου από την πλούσια ποικιλία της!