Smart Life

Ξέρουμε πού θα βρεις το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο

Εκεί που χτυπάει η καρδιά όλων των αθλητικών ειδών

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της INTERSPORT «Wonderland of Gifts» προσφέρει πληθώρα επιλογών και ευκαιριών για δώρα στους φίλους σας τις γιορτές
© Alexander Redl / Unsplash

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της INTERSPORT, «Wonderland of Gifts», δίνει μια τεράστια γκάμα επιλογών σε όσους θέλουν να βρουν ένα ξεχωριστό γιορτινό δώρο.

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον κοντά μας και οι περισσότεροι τα περιμένουν καρτερικά. Όλοι έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν ξεχωριστές στιγμές με τους δικούς τους ανθρώπους. Σπίτια θα γεμίσουν με χαρά και γέλια ευτυχίας, ενώ τα φλας των οικογενειακών φωτογραφικών μηχανών θα ανάψουν για να απαθανατίσουν όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Σίγουρα μέσα στις γιορτές θα ανταλλάξεις δώρα με φίλους και συγγενείς, ευελπιστώντας πως τους βρήκες κάτι ξεχωριστό. Η INTERSPORT με την καμπάνια «Wonderland of Gifts», είναι ικανή να καλύψει όλα τα γούστα, με μία μεγάλη γκάμα αθλητικών brands για όλων των ειδών τις δραστηριότητες. 

Η καμπάνια «Wonderland of Gifts» της εταιρείας αθλητικών INTERSPORT φέρνει μία πληθώρα επιλογών για ένα ωραίο γιορτινό δώρο.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που κάθεσαι με δικούς σου ανθρώπους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έχετε όλοι μαζί την ευκαιρία να ανοίξετε τα δώρα που αγόρασε ο ένας για τον άλλον. Η INTERSPORT φροντίζει και φέτος στο να βρείτε το καλύτερο γιορτινό δώρο. Με τη holiday καμπάνια, «Wonderland of Gifts», όχι μόνο λύνει τα χέρια σε όσους δεν ξέρουν τι να αγοράσουν τα Χριστούγεννα αλλά δίνει και κίνητρο σε περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Σε ένα από τα 54 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Έλλαδα, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αθλητικών επιλογών, που περιμένει να την ανακαλύψεις.

Στα καταστήματα όλης της χώρας μπορείς να βρεις οτιδήποτε θελήσεις και να κάνεις ένα δώρο στις γιορτές που σίγουρα θα ξεχωρίσει. Αξεσουάρ που φροντίζουν το wellbeing σε άνδρες και γυναίκες, είναι διαθέσιμα και σε εξαιρετικές τιμές. Ένα smartwatch αποτελεί μία πολύ χρήσιμη συσκευή για όσους αθλούνται συστηματικά. Με αυτό μπορούν να ελέγχουν τις επιδόσεις τους και να κάνουν tracking της δραστηριότητάς τους. Παράλληλα στα μενού τους υπάρχει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών, που έχουν στόχο την χαλάρωση του ατόμου και πολλά αθλητικά προγράμματα που θα βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις του.

Με την καμπάνια Wonderland of Gifts της INTERSPORT, μπορείς να βρεις το καλύτερο δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων
 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που στις γιορτές επιλέγουν να κάθονται σπίτι, χωρίς να γυμνάζονται. Με ένα ωραίο δώρο μέσα στις επόμενες ημέρες από την INTERSPORT, δώστε τους κίνητρο να σηκωθούν από τον καναπέ και να χαρούν τη φύση ή τα όμορφα διακοσμημένα στενάκια της Αθήνας. Με την καμπάνια «Wonderland of Gifts» θα μπορέσετε να βρείτε αθλητική ένδυση και παπούτσια για όλα τα αθλήματα. Από εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ μέχρι εκείνους που λατρέυουν το περπάτημα. Αθλητικά φουτεράκια, μπλούζες, σορτσάκια και φόρμες μπορούν να ντύσουν γυναίκες και άνδρες σε κάθε τους δραστηριότητα.

Τα μπουφάν McKinley είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που θα βρεις στα καταστήματα Intersport

Κοιτώντας την επίσημη σελίδα της εταιρείας μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως δεν διαθέτει μόνο είδη αποκλειστικά για άθληση. Αυτές τις γιορτές μπορείς να βρεις πολλά παπούτσια sneakers ή ένα μοδάτο μπουφάν από την κολεξιόν με την ονομασία «House of Jackets». Αναζήτησε τη μεγάλη πληθώρα επιλογών, που μπορούν να αναβαθμίσουν το στιλ σου και δώρισε κάτι που θα ενθουσιάσει τους φίλους σου. Ανάμεσα σε πολλές συλλογές ξεχωρίζει σίγουρα η γυναικεία σειρά «Save the Duck» με τα μοντέρνα και sustainable μπουφάν της, κάνοντας τα μία τέλεια επιλογή για κάθε γκαρνταρόμπα.

 

Η σειρά Save the Duck φέρνει γυναικεία και sustainable μπουφάν στην Intersport

Η καμπάνια «Wonderland of Gifts» δεν απευθύνεται μόνο σε μεγάλους αλλά και στους μικρούς φίλους της εταιρείας. Παιδικά ρούχα και αθλητικά είδη είναι διαθέσιμα και σε πολύ ελκυστικές τιμές. Κάντε το άνοιγμα ενός χριστουγεννιάτικου δώρου με το παιδί σας μία μαγική στιγμή. Εκτός από την χαρά που θα του δώσετε, είναι μία ευκαιρία να ασχοληθεί με το σπορ που του αρέσει και να έχει όλα τα οφέλη που μπορεί να δώσει σε κάποιον ο αθλητισμός.

intersport_-_kids.jpg

Η INTERSPORT φέρνει τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Wonderland of Gifts» και δίνει τις πιο ωραίες ιδέες για γιορτινά δώρα. Με πολλά αθλητικά είδη δώστε κίνητρο στους αγαπημένους σας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σε ένα από τα 54 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Έλλαδα ή μέσω του e - shop υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αθλητικών επιλογών, που περιμένει να την ανακαλύψεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ