Smart Life

Skroutz: Όλα αλλάζουν θεαματικά στις ηλεκτρονικές αγορές

Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι με τις ηλεκτρονικές αγορές, έχουν πλέον πειστεί - Διαβάστε γιατί

Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω Skroutz είναι πλέον πιο καινοτόμες και άμεσες από ποτέ δίνοντας ασφάλεια και νέες δυνατότητες στον καταναλωτή.

Είναι προφανές ότι ζούμε σε έναν κόσμο που μέρα με τη μέρα αλλάζει. Οι αγορές καιρό πριν την πανδημία είχαν ήδη υποστεί τον δικό τους μετασχηματισμό, με τα διαδικτυακά ψώνια να δίνουν και να παίρνουν. Το Skroutz, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στις ηλεκτρονικές αγορές στη χώρα μας, όμως δεν έμεινε εκεί. Πώς θα σου φαινόταν αν περισσότερα από εκατομμύρια προϊόντα μπορούσαν μέσα σε λίγα 24ωρα να παραδοθούν είτε σε σένα, είτε να πας εσύ ο ίδιος σε αυτά, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψεις;



Πράγματι, οι νέες υπηρεσίες του Skroutz έρχονται για να λύσουν τα χέρια σε χιλιάδες χρήστες. Ακόμα και στους πιο πολυάσχολους καταναλωτές. Η επιλογή «Αγορά μέσω Skroutz» έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, αφού πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού, οι ηλεκτρονικές αγορές μετατρέπονται σε μια εύκολη διαδικασία, με εκατομμύρια διαθέσιμα προϊόντα από χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα, σε ένα μόνο καλάθι με ασφάλεια, άμεση εξυπηρέτηση και δωρεάν επιστροφές. Ταυτόχρονα όμως, οι νέες λειτουργίες της πλατφόρμας μπορούν να εξυπηρετήσουν και τους πιο επιφυλακτικούς τύπους με τις ηλεκτρονικές αγορές.

Κάθε προβληματισμός εξαφανίζεται και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα, από τις πρώτες σου αγορές. Η ασφάλεια αγορών Skroutz εγγυάται την προστασία στις συναλλαγές: Δηλαδή, είτε θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Αν πάλι παραλάβεις λάθος ή ελαττωματικό προϊόν ή αν απλά άλλαξες γνώμη, η διαδικασία επιστροφής είναι δωρεάν εξαιρετικά απλή και άμεση μέσα από τον λογαριασμό σου. Το Skroutz αναλαμβάνει όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας ακόμα και αν θες αντικατάσταση. Αν θες να ακυρώσεις ένα προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία μπορείς να το κάνεις κι αυτό μέσα από τον λογαριασμό σου.



Τι είναι το «Skroutz Point»;
Πρόκειται για μια ακόμη καινοτομία των ηλεκτρονικών αγορών μέσω Skroutz. Σιγά-σιγά η Αθήνα γεμίζει με τα σημεία αυτόματης παραλαβής του Skroutz και έτσι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις αγορές τους, εντός 3 ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο locker, με ευέλικτές ώρες παραλαβής, σε περίπτωση που δεν θέλουν να αναμένουν τον διανομέα. Αν θες κάτι άμεσα, μπορείς να το αποκτήσεις. Η διαδικασία είναι απλή: O καταναλωτής βάζει τα προϊόντα της επιλογής του στο καλάθι, επιλέγει παράδοση σε ένα από τα 20 Skroutz Point, λαμβάνει ενημέρωση και τον προσωπικό κωδικό PIN μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και παραλαμβάνει την παραγγελία του, εντός 3 ημερών.

Την ίδια στιγμή, η εμπειρία των ηλεκτρονικών αγορών μοιάζει πλέον εντελώς διαφορετική και το Skroutz βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τα πιο ποιοτικά επίπεδα εξυπηρέτησης, απαντάει στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών. Έχεις αναρωτηθεί τι θα ήθελες πραγματικά από μια ηλεκτρονική αγορά; Η εμπειρία παράδοσης είναι σίγουρα κάτι που θα ήθελες να βελτιώσεις. Ήδη από τον Απρίλιο του 2021, η Skroutz Last Mile (SLM), ξεκίνησε τα ταξίδια της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία παράδοσης και δίνοντας τέλος στην αναμονή, καθώς ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται αναλυτικά για το διάστημα που θα παραδοθεί η παραγγελία του. 

Παράλληλα, το Skroutz στηρίζει τους ανθρώπους που εργάζονται για την εξυπηρέτηση και την παράδοση των πακέτων, ο καταναλωτής με το πέρας της παράδοσης λαμβάνει μήνυμα SMS με link και έχει την ευκαιρία να ανταμείψει τον διανομέα με tip. Εσύ θυμάσαι ποτέ τις ηλεκτρονικές αγορές πιο φιλικές και άμεσες;