Smart Life

Ανακάλυψε ξανά τις σκούπες με την Kärcher!

Στάχτη, γυαλιά, καρφιά, μπάζα, ρουφάνε ακόμα και τον Covid

Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kärcher: Μια μεγάλη ποικιλία από σκούπες με κορυφαίες τεχνολογίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Ο παγκόσμιος ηγέτης σε θέματα καθαρισμού δεν είναι άλλος από την Kärcher και αυτήν τη φορά μάς εντυπωσιάζει με σκούπες που ρουφάνε τα πάντα. Στάχτη, γυαλιά, καρφιά, μπάζα, ρουφάνε ακόμα και τον Covid, πλένουν χαλιά, γίνονται φυσητήρες, φιλτράρουν τον αέρα και άλλα πολλά σε μια τεράστια γκάμα για να διαλέξεις.

Η σκούπα Τ 11/1 είναι σχεδιασμένη για τα δύσκολα -μπορεί να σκουπίζει αδιάκοπα- και  η ιδανική λύση για επαγγελματίες και ιδιώτες. Με απίστευτη τιμή και βάρος μόνο 4,3kg συνδυάζει super δύναμη με πολύ χαμηλό θόρυβο λειτουργίας και στιβαρό σχεδιασμό για προστασία από ανατροπές. Χάρη στο προηγμένο φίλτρο HEPA 14 που διαθέτει, είναι η μοναδική σκούπα που ρουφάει ακόμα και τον covid -δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χρησιμοποιούν το ίδιο στα αεροπλάνα για να προστατεύσουν τους επιβαίνοντες από μικρόβια και ιούς. Ποτέ ξανά μια σκούπα δεν σου έδινε τόσα πολλά όσο η Τ 11/1.

Για αυτούς που θέλουν τον καθαρότερο δυνατό αέρα μέσα στο σπίτι τους και ευχάριστη ατμόσφαιρα ανακουφίζοντας και τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες, οι σκούπες DS είναι ιδανικές. Οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης DS διαθέτουν καινοτόμο φίλτρο νερού το οποίο συγκρατεί ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια της σκόνης και είναι ιδιαίτερα οικονομικές ως προς την κατανάλωση ενέργειας. Για να καθαρίσεις υφασμάτινες επιφάνειες και δυσπρόσιτα σημεία χωρίς τον έντονο θόρυβο των συμβατικών σκουπών, οι DS είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Οι πολύ-λειτουργικές σκούπες WD της Kärcher είναι οι πιο σκληρές σκούπες του κόσμου. Για εσένα που θέλεις κάτι παραπάνω από το να μαζεύεις την σκόνη στο σπίτι, οι WD «τα βάζουν» με γυαλιά, καρφιά, μπάζα και νερά χωρίς να χρειάζεται να έρχεσαι σε επαφή με την βρωμιά. Λειτουργούν και ως κανονικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις το αυτοκίνητο, το γκαράζ και το σπίτι. Για κάθε εργασία μέσα και έξω από το σπίτι η WD θα γίνει ο αγαπημένος σου βοηθός γλιτώνοντάς σου χρόνο χάρη στην αποτελεσματικότητά της αλλά και στην κατανάλωση ρεύματος.

Για νοικοκυριά με μικρά παιδιά, κατοικίδια και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, υπάρχει η σειρά σκουπών SE. Πλένουν και καθαρίζουν με τον πιο υγιεινό τρόπο τις υφασμάτινες επιφάνειες του σπιτιού ή του αυτοκινήτου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και σαν απλές σκούπες αναρρόφησης. Πλένουν, ξεπλένουν και καθαρίζουν βαθιά μέσα στις ίνες των χαλιών. Οι 3 σε 1 σκούπες της Kärcher σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν!

Το καθάρισμα των τζαμιών είναι μια φαινομενικά εύκολη εργασία αλλά ό, τι και να κάνεις πάντα μένει πίσω κάποιος λεκές. Οι τζαμοκαθαριστές της Kärcher σου λύνουν τα χέρια καθαρίζοντας όλες τις λείες επιφάνειες χωρίς σημάδια και γδαρσίματα και -κυρίως!- χωρίς να στάζουν νερά στο πάτωμα. Με μικρό βάρος και χαμηλό θόρυβο, η αποτελεσματικότητά τους θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Οι σκούπες ξηρής αναρρόφησης VC της Kärcher είναι ιδανικές για διαμερίσματα και μικρά σπίτια. Με μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει σκούπες με πολύ-κυκλωνική τεχνολογία που δεν χρειάζονται σακούλα, σκούπες χαμηλού θορύβου, σκούπες με φίλτρο HEPA 12 που φιλτράρει τη γύρη και άλλα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες, σκούπες ευέλικτες, οι VC έχουν την απάντηση σε κάθε ανάγκη καθαρισμού.

Τα πρώτα κρύα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους και το τζάκι ξεκινά την καθιερωμένη δουλειά του να μας κρατάει ζεστούς. Παράλληλα, η σκούπα AD της Kärcher είναι εδώ να σε βοηθήσει να καθαρίσεις το τζάκι και το σπίτι από ξηρούς ρύπους, εγγυημένα και αποτελεσματικά. Η AD εντυπωσιάζει με την τεχνολογία, την αντοχή, την ποιότητα κατασκευής και την ασύγκριτη αποτελεσματικότητά της και ρουφάει τη στάχτη από το τζάκι χωρίς κόπο ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της καμινάδας. Επίσης χάρη στο compact σχεδιασμό της δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πού θα την αποθηκεύσεις, ακόμα και αν έχεις μικρό σπίτι.