Smart Life

Support Art: 3 νέοι καλλιτέχνες για μια βιώσιμη fashion συλλογή

Η Support Art &more sustainable fashion συλλογή περιλαμβάνει Τ-shirts, καπέλα, πετσέτες θαλάσσης κ.α. - Δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια

Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα sustainable fashion συλλογή στηρίζει Έλληνες καλλιτέχνες, κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και το περιβάλλον.

Ο κόσμος μας αλλάζει πολύ πιο γρήγορα από ότι μπορούσαμε κάποτε να φανταστούμε και η νέα εποχή δεν έχει περιορισμούς. Οι προκαταλήψεις και οι ταμπέλες ανήκουν στο παρελθόν και η σύνθεση είναι αυτή που πλέον μας καθορίζει. Αυτό είναι ουσιαστικά και το μήνυμα της νέας καμπάνιας «Create New & Re-use Old & Support Art &more Powered by glo που μας καλεί να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή πραγματικότητα για εμάς και τους γύρω μας, τολμώντας και αγκαλιάζοντας το διαφορετικό.



Η καμπάνια “Create New & Re-use Old & Support Art &more” Powered by glo συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια upcycle ρούχων Βασιλική Ρούσσου, τον street artist Σωτήρη Φωκέα που χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα και πρώτες ύλες και το Νίκο Ζήκο, φωτογράφο γνωστό για τις κοινωνικές του ευαισθησίες και από κοινού αναδεικνύουν έργα τους από sustainable και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Οι τρεις καλλιτέχνες δημιούργησαν προϊόντα με μοναδικά σχέδια εμπνευσμένα από τα έργα των τριών καλλιτεχνών και κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Η Support Art &more sustainable fashion συλλογή περιλαμβάνει Τ-shirts, καπέλα, πετσέτες θαλάσσης κ.α.

Τα έσοδα από αυτές τις πωλήσεις θα διπλασιαστούν και θα διατεθούν στο Fabric Republic, ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο συλλέγει πλεονάζοντα ρουχισμό και τον ανακυκλώνει ή τον διανέμει για επαναχρησιμοποίηση.

Τολμώντας, λοιπόν, το διαφορετικό, επιλέγοντας να κάνουμε όσα μας ευχαριστούν και μας εκφράζουν, όσο αντίθετα και αν φαίνονται στους γύρω μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία καλύτερη πραγματικότητα για εμάς, έναν κόσμο γεμάτο αντιθέσεις και χωρίς συμβιβασμούς ή διλήμματα.