5 τρόποι να φέρεις την Καραϊβική στο μπαλκόνι σου
Smart Life

5 τρόποι να φέρεις την Καραϊβική στο μπαλκόνι σου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθε τα βήματα του Conga, φτιάξε το τέλειο Mojito, άκου στο τέρμα το Conga by Bacardi και ζήσε αξέχαστες τροπικές νύχτες στη βεράντα σου

Τα καλοκαίρια στην Καραϊβική κυλάνε καυτά, με ατέλειωτες νύχτες χορού και πολύ ρούμι. Δεν θα πας Καραϊβική (ούτε) φέτος; Κανένα πρόβλημα! Μάθε παρακάτω μερικά μυστικά για να φέρεις την τροπική ατμόσφαιρα της Καραϊβικής στις αθηναϊκές βεράντες:

Τα τροπικά μπαλκόνια είναι τα καλύτερα

Βήμα πρώτο: Καθάρισε το μπαλκόνι σου ενδελεχώς. Βήμα δεύτερο: γέμισέ το με φυτά (κατά προτίμηση φοίνικες, αλλά στα αλήθεια οποιοδήποτε φυτό μας κάνει). Βήμα τρίτο: στρώσε ψάθες και πολύχρωμα μαξιλάρια, κρέμασε ρομαντικά φωτάκια από τα κάγκελα. Βήμα τέταρτο: γέμισε ένα bucket με πάγο και κράτα κοντά σου ένα μπουκάλι Bacardi.

Μάθε τα βήματα του Conga απ’ έξω

To Conga είναι από τους αγαπημένους χορούς της Κούβας, οπότε το να πετυχαίνεις ανθρώπους να τον χορεύουν στα στενά της Αβάνας είναι συχνό φαινόμενο. Τα βήματά του είναι εξαιρετικά απλά και μπορείς να τα μάθεις στην εντέλεια παρακολουθώντας απλώς το παρακάτω βίντεο:

Conga Dance Steps

Βάλε το Conga by Bacardi στο τέρμα

Τώρα που έμαθες τον Conga, ήρθε η ώρα να τον εφαρμόσεις! Και για να το κάνεις, σου έχουμε την τέλεια μουσική υπόκρουση! Βλέπεις, το Bacardi κάλεσε τους λάτρεις της μουσικής και του χορού από όλο τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το πιο πολυβραβευμένο ρούμι του πλανήτη για το πρώτο remake του Conga. Για πρώτη φορά στα χρονικά, το αγαπημένο αυτό τραγούδι του Emilio και της Gloria Estefan γίνεται remake από τη βραβευμένη με Grammy Leslie Grace, τον μουσικό Meek Mill και τον επίσης βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Boi-1da. Άκουσε το παρακάτω (και χόρεψε ασταμάτητα!):

CONGA feat. Meek Mill, Leslie Grace, produced by Boi-1da

Ώρα για Mojito!

Έχουμε τροπικό σκηνικό, έχουμε μουσική και χορό, τι λείπει; Φυσικά το αγαπημένο cocktail του πλανήτη! Δες παρακάτω πώς θα φτιάξεις το τέλειο Mojito:

Συστατικά

  • 50ml Bacardi Carta Blanca
  • 2 κουταλιές ζάχαρη ή 25ml σιρόπι ζάχαρης
  • 25ml χυμό lime
  • 5 φύλλα δυόσμου (από τις «τροπικές» σου γλάστρες)
  • Soda water

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα συστατικά σε ένα ψηλό ποτήρι και ανακατεύουμε καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Έπειτα προσθέτουμε πάγο, ένα splash soda και γαρνίρουμε με μία κορυφή από δυόσμο. Αυτό ήταν! Σημείωση: Αν θες να μάθεις πώς δημιουργήθηκε το Mojito, πάτα εδώ.

Όλοι οι καλοί χωράνε

Κάπου εδώ πρέπει να έχεις ήδη δημιουργήσει μια μικρή Αβάνα στο μπαλκόνι σου. Και μπράβο σου! Αλλά ξέρεις ποιο είναι το μαγικό συστατικό που κάνει τις βραδιές μας πραγματικά αξέχαστες; Οι φίλοι… Για αυτό, κάλεσε όλη την παρέα στην τροπική βεράντα σου απόψε. Δείξε τους τα βήματα του Conga, φτιάξε μπόλικο Mojito και ζήσε μαζί τους το καλοκαίρι που σου αξίζει. Υπόσχομαι ότι αυτή θα είναι μια νύχτα που θα θυμάστε όλοι για καιρό… Cheers!

Δειτε περισσοτερα