Forum: Τo iconic sneaker της adidas
Smart Life

Γιατί φέτος με το νέο μου sneaker μπορώ να πάω παντού

Ένας νέος κόσμος, γεμάτος προκλήσεις
328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Forum: Τo iconic sneaker της adidas επιστρέφει για να μας συστήσει έναν κόσμο διαφορετικό από αυτόν που ξέραμε.

Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει. Δες γύρω σου και σκέψου πόσα από αυτά που παρατηρείς, μπορούσες να τα φανταστείς λίγα χρόνια πριν. Αυτό όμως που κάνει κάποιον ισχυρό είναι ο τρόπος του να προσαρμόζεται. Να ταιριάζει σε νέες και διαφορετικές συνθήκες και να ξεχωρίζει μέσα από τη δική του οπτική και στιλ. Αυτό το καλοκαίρι, η ανάγκη να μπορούμε να ταιριάξουμε όλο και περισσότερα πράγματα είναι πιο έντονη από ποτέ και αυτό είναι κομμάτι της κουλτούρας του σήμερα. Πατάμε δυνατά πάνω σε όσα μέχρι τώρα ξεχωρίζαμε και μαθαίνουμε τις νέες τάσεις, όπως ακριβώς τους αρμόζει. Με στιλ. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το iconic Forum της adidas, που επέστρεψε για μια γενιά, που δεν φοβάται να πειραματιστεί, για εκείνους που τα θέλουν όλα.

Το καλοκαίρι αυτό, μετά από μήνες περιορισμών, αρχίζουμε και πάλι να βρίσκουμε τον εαυτό μας. Η γενιά Ζ μαζί με τους Millennials μας μαθαίνουν πώς είναι να ζεις σε έναν κόσμο που μπορείς να τα χωρέσεις όλα και εμείς, κρατώντας τις αξίες μας, δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τον δρόμο τους. Τι σημαίνει όμως να μπορείς να τα συνδυάζεις όλα;

Σημαίνει να είσαι ταυτόχρονα και «μέσα» στον αθλητισμό και στην μόδα και στις τέχνες και όπου αλλού επιθυμείς. Γιατί να πρέπει να διαλέξεις ένα, όταν μπορείς να είσαι τα πάντα; Το Forum που επανακυκλοφορεί, έρχεται για να διασφαλίσει αυτό ακριβώς: Μια γενιά που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για νέες προκλήσεις, μια γενιά που με το δικό της ξεχωριστό στυλ θα δοκιμάσει τα πάντα, με τον πιο μοντέρνο τρόπο εκεί έξω.

Το Forum, ένα από τα πιο iconic sneaker της ιστορίας επανακυκλοφορεί με την αγαπημένη πια κρις-κρος μορφή του και τις κλασικές λωρίδες, μαζί με νέα χαρακτηριστικά που του δίνουν ακόμη πιο σπορ μορφή και το καθιστούν υπέροχο για όποια μορφή του εαυτού σου θες να φορέσεις κάθε βράδυ. Θες να είσαι ο τύπος που θα αράξει στην πλατεία της γειτονιάς ή μήπως εκείνος που θα πάει στην πιο hot συναυλία του καλοκαιριού; Με το Forum είσαι και τα δύο και ακόμα παραπάνω.

Οι κορυφαίοι Βρετανοί καλλιτέχνες Slowthai και Beabadoobee φόρεσαν το iconic sneaker της adidas πρώτοι και έδειξαν με τον δικό τους τρόπο ότι το αγαπημένο παπούτσι, έχει επιστρέψει για τα καλά. Από το Λονδίνο ως την Αθήνα, το Forum είναι ξανά εδώ για να μας περπατήσει από το γραφείο στην πιο κουλ θέα της πόλης και από εκεί σε ένα γήπεδο μπάσκετ για 3on3 σκηνικά και −γιατί όχι− streetdance και skate.

To Forum πέρασε από διάφορα στάδια μέχρι να φτάσει στη σημερινή του εκδοχή, που είναι πιο «ανοικτή» από ποτέ. Είναι η φύση του που θα σου επιτρέψει μετά από έναν χειμώνα περιορισμών και μέτρων προστασίας, να πάρεις ξανά τη ζωή στα χέρια σου και να οργώσεις την πόλη, που τόσο αγαπάς. Είναι πλέον στο DNA του να επιζητά νέες προκλήσεις, νέες εμπειρίες και να σου δώσει ένα hype, που δεν περίμενες.

Δεν αργούν οι μέρες που το «μαζί» θα γιορτάζεται και πάλι σε όλον τον πλανήτη και το Forum είναι εδώ για να μας ταξιδέψει σε όλα εκείνα που χάσαμε και σε όλα εκείνα που πάντα θέλαμε να κάνουμε. Ανοικτό σε καθετί διαφορετικό και έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε είδους πρόκληση και στιλ. Εσύ είσαι;

Δειτε περισσοτερα