Smart Life

«Ένα δώρο για το καλό» για κατόχους καρτών Ticket Restaurant®

Η Edenred προσφέρει έως και 20% επιστροφή στους κατόχους καρτών Ticket Restaurant®, σε μια επιπλέον προσπάθεια να στηρίξει την εστίαση

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pexels-fauxels-3184183.jpg

«Ένα δώρο για το καλό»: €1 επιστροφή σε κατόχους κάρτας Ticket Restaurant® για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω Edenred Pay ή Apple Pay από €5 και άνω.

Θυμάμαι ότι τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία της εστίασης –θα ήταν, δεν θα ήταν 5΄ αργότερα– το τηλέφωνό μου χτύπησε και ήδη πριν το σηκώσω ήξερα ακριβώς τι θα ακούσω από την άλλη άκρη της γραμμής... «Το έμαθες; Πες μου τι ώρα να κλείσω τραπέζι!». Ήταν η καλύτερή μου φίλη. Μήνες σχεδιάζαμε σε ποιο εστιατόριο θέλουμε να πάμε πρώτα, σε ποιο café θα πιούμε τον πρώτο μας espresso (επιτέλους σερβιρισμένο σε τραπεζάκι), σε ποιο bar θα τσουγκρίζαμε το πρώτο μας ποτό. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ήμασταν τόσο συγκινημένες, που ήταν αδύνατον να συγκρατήσουμε την έξαψή μας. Δεν ήταν μόνο η χαρά που θα συναντιόμασταν ξανά στα αγαπημένα μας στέκια, ήταν κάτι πολύ βαθύτερο: μια ανάσα, η πρώτη, έπειτα από πολύμηνη παραμονή στον βυθό… Νομίζω ότι, λιγότερο ή περισσότερο, εκείνη τη μέρα η σκέψη όλων μας πήγε αυτόματα στα αγαπημένα μας bar και εστιατόρια, στα café και σε όλα εκείνα τα στέκια που κάνουν την Αθήνα αυτό που είναι: μια ζωντανή, δραστήρια πόλη.

athv_2705_039_cmyk.jpg

Οι πόλεις μας, η χώρα μας όλη είναι, λοιπόν, και πάλι ζωντανή. Ο κίνδυνος, όμως, δεν έχει περάσει ακόμα… Η εστίαση συνεχίζει να δοκιμάζεται από την πανδημία, για αυτό και πρωτοβουλίες όπως αυτή της Edenred έχουν σημασία. Μέσα στον χειμώνα, και με τα εστιατόρια ακόμα κλειστά, η Edenred μέσα από τη δράση «Ένα δώρο για το καλό», που πραγματοποιήθηκε για να στηρίξει τα συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια του δικτύου Ticket Restaurant® κατάφερε να ενισχύσει άμεσα 4.000 καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα. Τα νούμερα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά: στα συνεργαζόμενα καταστήματα Ho.Re.Ca σημειώθηκε αύξηση 200% του όγκου των συναλλαγών αξίας >10€ κατά την περίοδο του περασμένου Δεκεμβρίου (δεύτερο lockdown) συγκριτικά με τον μήνα Απρίλιο (πρώτο lockdown), ενώ παράλληλα ενισχύθηκε κατά 42% ο όγκος αυτών των συναλλαγών μεταξύ του Δεκεμβρίου 2020 σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο 2019.

Τώρα η Edenred προχωράει στη δεύτερη φάση της δράσης «Ένα δώρο για το καλό», επιστρέφοντας €1 σε κάθε κάτοχο της κάρτας Ticket Restaurant® για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών πορτοφολιών Edenred Pay ή Apple Pay από €5 και άνω σε όλα τα καφέ και τα εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου, μέχρι και τις 18 Ιουλίου*. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής. Η κίνηση αυτή, πέρα από ένας τρόπος επιβράβευσης των καταναλωτών, αποσκοπεί κυρίως στην ενίσχυση της κινητικότητας της αγοράς, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο επανέναρξης της εστίασης.

Endered: «Ένα δώρο για το καλό» για κατόχους καρτών Ticket Restaurant®

Τι μένει να κάνουμε εμείς; Αυτό που έτσι κι αλλιώς ονειρευόμαστε εδώ και καιρό… Να επισκεφθούμε ξανά τα αγαπημένα μας στέκια! Ραντεβού στα ηλιόλουστα τραπεζάκια!


*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση More Than Ever, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.edenred.gr/morethanever. #morethanever. Επιπλέον, για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ