Smart Life

Αξίζουμε ένα καλοκαίρι μεγαλύτερο από τα άλλα: Και θα το έχουμε!

Ο καιρός είναι καλός, καιρός για ταξίδια

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
evangelos-mpikakis-n45ho0d-ssy-unsplash.jpg

SKY express: 34 διαφορετικοί προορισμοί σε όλη την Ελλάδα, για ένα μοναδικό καλοκαίρι!

Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι όπως όλα τα υπόλοιπα. Οι περιορισμοί έκαναν το χειμώνα που πέρασε πιο δύσκολο και πλέον όλοι μας έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Τα ταξίδια έχουν ξεκινήσει και πάλι και πλέον τα νησιά και οι top καλοκαιρινοί προορισμοί μοιάζουν πιο κοντινοί από ποτέ. Τι θα έλεγες αν μέσα σε μια ώρα μπορούσες να βρεθείς σε κάθε γωνιά της χώρας; Άλλωστε, χωρίς τους τουρίστες του Αυγούστου, μπορείς να γίνεις εσύ ο τουρίστας που αξίζεις να είσαι!

august-politis-hp0zs2xzk0w-unsplash.jpg

Το φετινό καλοκαίρι άρχισε πολύ νωρίτερα και οι πρώτες αποδράσεις είναι και οι καλύτερες. Ειδικά αν μπορείς να αποφύγεις την ταλαιπωρία του πλοίου και να ταξιδέψεις αεροπορικώς στα νησιά που θες να επισκεφθείς. Γιατί τι καλύτερο από το να επενδύσεις στα ΠΣΚ που έρχονται και να βρεθείς με το λάπτοπ (ή και όχι) σου σε μια ξαπλώστρα της Κρήτης για να ξεκινήσεις δυναμικά τις διακοπές σου; Να απολαύσεις τα πρώτα σου γεύματα μπροστά στο κύμα και να κάνεις και τις πρώτες βόλτες της θερινής περιόδου; Οι τιμές στα νησιά δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες που έχεις συνηθίσει, ο κόσμος σε παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους είναι ελάχιστος και ο καιρός είναι με το μέρος σου. Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και μας περιμένει να το ζήσουμε, όπως ποτέ πριν. Γιατί το αξίζουμε.

constantin-panagopoulos-pm-aqnt7axq-unsplash.jpg

Η SKY express, το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στην Ελλάδα, αυτό το καλοκαίρι, μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε το ελληνικό καλοκαίρι σαν... τουρίστες, καθώς με τους ανταγωνιστικούς της ναύλους προσφέρει καθημερινές πτήσεις προς 34 διαφορετικούς αγαπημένους προορισμούς μέσα στη χώρα. Κάνει ήδη ζέστη και τα τιρκουάζ νερά μάς καλούν για non stop βουτιές! Επειδή σίγουρα ο χρόνος που πέρασε ήταν δύσκολος, αξίζεις να «αυξήσεις» το καλοκαίρι σου και να επισκεφθείς τόπους που πάντα σου φαίνονταν μακρινοί. Ήταν όμως πέρα για πέρα ειδυλλιακοί και φέτος ήρθε η ώρα τους.

Τι είναι εκείνο που κάθε καλοκαίρι μπορεί να ενώσει την Κρήτη με την Αλεξανδρούπολη; Τις πανέμορφες παραλίες του Αιγαίου με το υπέροχο Ιόνιο; Τις ομορφιές της Ηπείρου με τις ρομαντικές βόλτες στα καλοκαιρινά σοκάκια και με τη θέα στο απέραντο γαλάζιο; Τα ενώνει η καλή μας διάθεση, ο σύμμαχος καλοκαιρινός καιρός και, φυσικά, η SKY express που, ήδη από τον Μάιο που οι μετακινήσεις άνοιξαν, έχει φροντίσει να μας υπενθυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ. Φέτος, έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ζήσουμε όλα εκείνα που στερηθήκαμε.

thumbnail_post-1080x1080_1_0.jpg

Τα πιο δύσκολα είναι πίσω μας και αυτό το καλοκαίρι αξίζουμε τις αποδράσεις μας πιο πολύ από ποτέ. O ήλιος, οι αμμουδιές και οι λατρεμένοι σε όλον τον κόσμο αρχαιολογικοί χώροι μάς περιμένουν για να τα κατακτήσουμε ξανά. Ήρθε ο καιρός που θα σταματήσουμε να βλέπουμε τα καλοκαιρινά stories στο Instagram με μελαγχολία και που θα γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές τους. Βρες λοιπόν όσο πιο άμεσα το νησί που σου ταιριάζει και πάρε πίσω το χαμένο χρόνο. O καιρός είναι καλός, είναι καιρός για ταξίδια!

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ