Smart Life

Σπουδές στο εξωτερικό; Γιατί τα Εκπαιδευτήρια Δούκα μετρούν 100%

Το COMBO Γενικού Λυκείου και GCE δίνει πολλές δυνατότητες στους σπουδαστές και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάθε χρόνο το επιλέγουν

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
brett-jordan-kuemuodzepy-unsplash.jpg

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα GCE για όσους θέλουν να βρεθούν στο εξωτερικό για τις σπουδές τους, μετρώντας 100% επιτυχία.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες δεκαετίες ολοένα και περισσότεροι μαθητές επιλέγουν τις σπουδές στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, όταν το Brexit μπήκε στο παιχνίδι, πολλοί ήταν εκείνοι που άλλαξαν τις προτιμήσεις δεκαετιών. Η Βρετανία φυσικά παρέμεινε στο παιχνίδι, όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίμησαν άλλα, ισάξια Πανεπιστήμια σε Ευρώπη και Αμερική για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα αποτελούν το πρώτο και μεγαλύτερο επίσημο κέντρο GCE στην Ελλάδα και με την εμπειρία ετών, οδηγούν με... μαθηματική ακρίβεια τους μαθητές τους στη σχολή της επιλογής τους. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι σημαίνει GCE.

Τα GCE/A’ Levels αποτελούν εισιτήριο για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία. Το GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι και εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο του φορέα Pearson. Με εμπειρία στον χώρο από το 1985, ολοκληρωμένα προγράμματα και έμπειρους εκπαιδευτικούς, παρέχει εδώ και χρόνια την εγγύηση ότι όλοι οι υποψήφιοι θα εισαχθούν στη σχολή της πρώτης τους επιλογής, ανεξάρτητα από ενδεχόμενες αλλαγές στον τρόπο αξιολόγησης.

Εκπαιδευτήρια Δούκα προσφέρουν εμπλουτισμένο πρόγραμμα και εξατομικευμένη προετοιμασία για την εισαγωγή σας μέσω των: IAL (International Advanced Levels), GCE (General Certificate of Education) & BTEC (Business & Technology Education Council) και IGCSE (International General Certificate of Secondary Education).
Χάρη στην ποιότητα των προγραμμάτων αλλά και τις σωστές προβλέψεις για την απόδοση των σπουδαστών στις εξετάσεις, οι υποψήφιοί των Εκπαιδευτηρίων στα A-Levels επιτυγχάνουν στα πανεπιστήμια της πρώτης τους επιλογής. Γιατί όμως η επιλογή των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ταυτίζεται με την επιτυχία;

Το Τμήμα GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα επιτυγχάνει κάθε χρόνο την εισαγωγή του 100% των υποψηφίων του σε ανταγωνιστικά παντεπιστήμια κύρους όπως τα: The University of Oxford, The Univeristy of Cambridge, The London School of Economics, Queen Mary College κ.α.

Τα ποιοτικά πλεονεκτήματα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι πολλά και είναι αποτελέσματα της εμπειρίας περισσότερων από 35 χρόνων στο χώρο. Συγκεκριμένα παρέχουν ειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, που στην πλειοψηφία τους είναι και επίσημοι εξεταστές του φορέα και μακροχρόνια πείρα στη διδασκαλία του GCE. Ταυτόχρονα, γίνονται εντατικά μαθήματα διάρκειας ενός έτους, ενώ τα ολιγομελή τμήματα (με λιγότερους από 10 σπουδαστές ανά τμήμα) θυμίζουν περισσότερο συνθήκες φροντιστηρίου.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα αποτελούν εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο Pearson, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει για την υποστήριξη των μαθητών για την δημιουργία portfolio και γενικότερα με ό,τι χρειαστούν ακόμη και μετά τις εξετάσεις. Αυτό όμως που θα ξεχωρίσει κανείς από το πρόγραμμα GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, δεν είναι άλλο από το COMBO Γενικού Λυκείου και GCE.

Συγκεκριμένα, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προσφέρουν ένα διετές προνομιακό πακέτο προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό που παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθούν το πλήρες πρωινό πρόγραμμα Β' και Γ' Λυκείου του Σχολείου και 3 απογευματινά μαθήματα GCE. Παράλληλα, παρέχεται η μεταφορά προς το σχολείο, το μεσημεριανό γεύμα, καθώς και η χρήση των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Δαϊς, το οποίο αποτελεί πρότυπο και όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα.
 
Εγγραφές: Στο τμήμα GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα μπορούν να γραφτούν  μαθητές ή απόφοιτοι Γενικού Λυκείου από όποιο σχολείο κι αν προέρχονται. Οι μαθητές Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματά τους και να παρακολουθούν το πρόγραμμα του GCE τις απογευματινές ώρες. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την 1η Απριλίου και λήγουν στις 15 Σεπτεμβρίου, με δυνατότητα επέκτασης ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι θέσεις συμπληρώνονται κατά σειρά προσέλευσης και τηρείται αυστηρά ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ