Smart Life

Δες ζωντανά τη συναυλία των Alcatrash στο athensvoice.gr!

Το Aperol Spritz και η ATHENS VOICE σε καλούν στο πιο joyful live streaming concert της χρονιάς!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
93216942_2846291805424483_5511124089437159424_o.jpg

Την Κυριακή 28/03 στις 18.30 επισκέψου το site της ATHENS VOICE και παρακολούθησε ζωντανά ένα live streaming concert με τους Alcatrash και το Aperol Spritz

Αυτό το Σαββατοκύριακο η άνοιξη μπαίνει κι επίσημα και το αγαπημένο Aperol Spirtz βρήκε ένα κεφάτο τρόπο για να το γιορτάσουμε όσο γίνεται καλύτερα! Πώς; Με δύο απολαυστικά events που θα γεμίσουν τα μπαλκόνια μας μουσική, χρώμα και το αγαπημένο Aperitivo της Ιταλίας… Καθόλου άσχημα!

Το πρώτο at the Balcony event κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 28 Μαρτίου μέσα από το site της ATHENS VOICE με μία μοναδική Livestream συναυλία. Το δημοφιλές band Alcatrash θα παίξει ζωντανά για να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του και να ζήσουμε όλοι μαζί μια άκρως διασκεδαστική βραδιά, από εκείνες που τόσο πολύ μας έχουν λείψει… Αυτή η συναυλία, όμως, είναι μόνο η αρχή καθώς την Κυριακή 11 Απριλίου έρχεται το δεύτερο at the Balcony event για να μας κρατήσει συντροφιά με δυνατά Dj sets και stand-up comedy gigs που θα μας κάνουν να ξεχαστούμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας. Το χρειαζόμαστε άλλωστε.

Aperol Spirtz Αυτό το Σαββατοκύριακο η άνοιξη μπαίνει κι επίσημα

Την Κυριακή 28/03 στις 18.30 ακριβώς, φτιάξε το δικό σου Aperol Spritz*, κάτσε αναπαυτικά στο μπαλκόνι και επισκέψου το site της ATHENS VOICE για να παρακολουθήσεις ζωντανά το πιο joyful live streaming concert της χρονιάς! Σε περιμένουμε! #sharethejoy

*Το Aperol είναι από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ και η ιστορία του ξεκινά το 1919 στην Padova της Ιταλίας. Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη χαρακτηριστική γλυκόπικρη γεύση του. Το Aperol Spritz είναι σήμερα το πιο δημοφιλέστερο ποτό στην Ιταλία. Δες στο παρακάτω βίντεο πώς θα το φτιάξεις:

Η αυθεντική συνταγή του Aperol Spritz (long version)

Facebook: Aperol Spritz
Instagram: aperolspritzgr
You Tube: Aperol Spritz Gr

Απολαύστε υπεύθυνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ